Home » Når NFT tar en merkelig vending, setter denne artisten eggene sine på lur

Når NFT tar en merkelig vending, setter denne artisten eggene sine på lur

by Thure Lindhardt

NFT-ere møter kunstig befruktning i et kunstverk på den anerkjente kunstmessen Art Basel.

Den ikke-fungible token (NFT) er et kryptografisk token på blokkjeden som representerer en unik type eiendel. Det kan være et hjelpetoken eller et sikkerhetstoken, deres digitale og klassifiserte eiendeler utvikles sammen med krypto- og blokkjedeteknologien. Siden NFT-er ikke er utskiftbare, kan de tjene som bevis på autentisitet og eierskap i det digitale riket.

Kunstneren Narine Arakelian, som rapportert på side seksKunstneren har signert en kontrakt som lover et av eggene hans til alle som kjøper hans TNF med tittelen «Live» på Miami Art Show.

Det digitaliserte kunstverket kommer fra en fysisk triptyk «Live, Laugh, Love», et notat til The Daily BeastArakelian, 42, håper personen som kjøper det vil bruke egget til å få en baby.

NFT-er blir gale

«Kunstverket mitt er alle barna mine, og det faktum at du kan få et barn er fantastisk,» sa hun til Page Six. «Dette kunstverket vil alltid bety mye for kjøperen fordi det ga dem babyen deres! «.

Selv om konseptet absolutt er uvanlig, er denne eggstokkkontrakten enestående for den armenske kunstneren, hvis portefølje inkluderer «interaktive malerier» i utvidet virkelighet. Også i 2019 belyste hun en trapp på Veneziabiennalen i en kalejdoskopisk regnbue.

Overraskende nok er den arakeliske eggformede TNFen ikke den rareste TNF som er solgt på Art Basel i år, eller til og med den eneste som inneholder genetisk materiale. Noen implanterte signaturen til «Star Trek»-oppfinneren Gene Roddenberry i DNA-koden til en bakteriell organisme og solgte den som «den første levende TNF».

Mellom egget, Roddenberry-bakterien og Michael Cohen-fengselsmerket som ble solgt som NFT på Miami Art Festival, var året absolutt et vendepunkt for denne bisarre – og muligens unødvendige – digitale kunstformen.

You may also like

Leave a Comment