Home » Nasjonale valg: resultatene fra november 2021

Nasjonale valg: resultatene fra november 2021

by Thure Lindhardt

England

Harry Maguire – 135 «, 2 Men
Luke Shaw – 0 «

Etter å ha gått glipp av de to kampene han ble valgt i oktober på grunn av skade, spilte vår kaptein en hel kamp mot Albania med et mål som ble sluppet inn og åpningen av kampen i det 9. minutt med en heading fra en corner (5-0). En feiring fulgte med fingrene i ørene som for å si til folkemengden «Jeg kan ikke høre deg» … som ikke unnlot å snakke på den andre siden av kanalen.

Maguires mål mot Albania (på 13 sekunder i videoen nedenfor):

I neste kamp, ​​møtt med enda mer beskjeden motstand fra San Marino (10-0), la Maguire tilbake. Åpningen av porten, igjen fra en corner, igjen fra 6. minutt på en senter av Phil Foden. Med en score på 6:0 til pause og en kvalifisert engelskmann ga han fra seg plassen til pause.

Maguires mål mot San Marino (i begynnelsen av videoen):

Luke Shaw ble ikke brukt i disse to møtene. Dette kan være et resultat av hodesjokket han fikk i Manchester-derbyet. Gareth Southgate klarte ikke å benke ham mot Albania og sa i forkant av det andre møtet at han var «veldig usannsynlig» til å spille. Han tok derfor ikke på seg turen til det lille innlandsområdet på italiensk jord.

Brasil

Fred – 135′

Midtbanespilleren vår var forsvarende mester for tredje gang på rad etter rallyet i oktober og startet i seieren mot Colombia (1-0). Etter å ha fått et gult kort etter en time, ga han plass til Vinicius Jr. ved pause.Det avgjørende målet ble scoret av brasilianerne etter pause, noe som gjorde Fred til den første røde djevelen som kvalifiserte seg til VM før siste kampdag .

Startet igjen i det siste møtet mot Argentina, avgjørende for Albiceleste (0-0), spilte Fred hele møtet denne gangen og imponerte i 4-2-3-1 av Tite. I tillegg til en skikkelig defensiv midtbanespiller i Scouser Fabinhos skikkelse, leverte han et fullt antall poeng defensivt og offensivt, spesielt med 16 dueller vunnet og et treff på Alissons tverrligger i timen, de 22 skuespillerne med 8,5 av 10 poeng.

Freds kamp mot Argentina:

Elfenbenskysten

Eric Bailly – 90′

En internasjonal våpenhvile å glemme for Eric Bailly. Midtforsvareren vår holdt seg på benken da Elephants vant i Mosambik (3-0) og antyder fortsatt en førsteplass i deres kvalifiseringsgruppe, noe som ville være ensbetydende med en mor mot en annen førstemann, en billett til VM.

Men ikke alt gikk som planlagt i Kamerun. Sluttresultat: 1-0 til lokalbefolkningen, med åpningsmålet fra Toko Ekambi den første halvtimen og ivorianerne som ikke klarte å returnere. For langt fra Lyonnais ble Bailly eliminert, som spilte hele kampen.

Skottland

Scott McTominay – 0 «

Lei av virus tapte McSauce til slutt seirene i Moldova (2-0), deretter i Hampden Park mot Danmark (2-0). Skottland, allerede på andreplass i sin gruppe før de to siste kampene, skal spille sluttspill i Europa-sonen.

Spania

David de Gea – 0 «

For nittende og tjuende gang på rad så vår keeper på valget hans fra benken sin. Unai Simon var igjen den forsvarende mesteren for seieren i Hellas og mot Sverige (begge 1-0). Spania ender sin gruppe på toppen og skal delta i verdenscupen. De Gea har ikke spilt for Spania siden 13. oktober 2020.

Frankrike

Ingen spiller valgt (ikke kalt eller gitt opp).

Nord-Irland

Ethan Galbraith – 0 «

Vår unge midtbanespiller, på lån fra Doncaster, i League One, ble værende på benken gjennom hele møtet i Litauen, og vant fra laget sitt (1-0) og også i den overraskende uavgjort mot Italia (0-0). Nord-irerne var allerede eliminert, men med dette siste resultatet tvinger de Squadra Azzurra til en shoot-off som de ville ha klart seg uten. Selv om han ikke har spilt, kan vi satse på at denne perioden var lærerik for vår unge spiller i utvelgelsesprosessen.

Wales

Portugal

Diogo Dalot – 90′
Bruno Fernandes – 101 «
Cristiano Ronaldo – 180′

Stor underprestasjon for Portugal, som ble holdt i sjakk med 0-0 i Irland og dermed bommet på sjansen til å bryte fra Serbia før siste avgjørende kampdag, for så å beseire samme Serbia (1:2) i Lisboa. Våre tre spillere var mestere i det første møtet, men til tross for Bruno og Cristiano forble Selecçao stille. Dalot startet som venstreback, ble foretrukket fremfor Citizen Joao Cancelo og var kanskje banens beste Mancunian.

Bare CR7 startet på banen mot Eagles. Bruno og Dalot satt på benken. Kampen startet perfekt for lokalbefolkningen med et mål i det andre minuttet for Renato Sanches, men Serbia klarte ikke å utligne. Kvalifisert til det 90. minutt ga Portugal opp kort tid etter pause, Ronaldo spilte hele kampen, Bruno kom inn i det 64. minutt.

Sverige

Victor Lindelof – 180 «

Den svenske kapteinen og hans side sank i Georgia (0-2) i et overraskende nederlag som tillot Spania å gjenvinne ledelsen av gruppen på hjemmebane. Hvis han kunne bidratt til en åpning av den svenske scoringen med noen interessante opprykk, var midtforsvareren vår tydeligvis for slapp i et inngrep på slutten av kampen som førte til det andre georgiske målet.

Mot Spania sendte Sverige et andre tap på rad (0-1) inn i sluttspillet, mens de før disse to kampene hadde skjebnen i hendene. Midtforsvareren vår ble kritisert etter å ha tapt den siste kampen og ga en nåværende respons denne gangen, selv om det ikke var nok til å holde La Roja inne, siden han utvilsomt er den beste spilleren på laget sitt. Det burde være mer betryggende før du returnerer til Manchester.

Uruguay

For unge mennesker

ENGLAND -21
James Garner ble værende på benken i seieren over Tsjekkia (3-1) og spilte 77 minutter i nederlaget mot Georgia (2-3).

ENGLAND -20
Teden Mengi spilte 90 minutter i Portugal i et 2-0 tap.

ENGLAND -19
Shola Shoretire spilte verken i Andorra (4-0 seier) eller i Sveits (0-0).

NORGE -19
Isak Hansen-Aaroen spilte 90 minutter i uavgjort mot Slovakia (1-1). Norge vant da 4-1 mot Tsjekkia.

TSJEKKIA -21
Matej Kovar er solid etablert i det tsjekkiske laget med en femte og deretter sjette start på rad. Etter å ha sluppet inn fire mål på rad, tapte han tre ganger i England (1-3). I Slovenia slapp deretter tsjekkerne inn uavgjort (1:1).

SLOVAKIA U21
Martin Svidersky spilte verken i smellen i Russland (0:3) eller i seieren i Litauen (2:0).

SKEKKINN -21
Anthony Elanga noterte seg for et brak mot Bosnia (4-0) på 81 minutter, noe som betyr sju mål på syv landskamper for spissen vår. Deretter spilte han mot Irland i 90 minutter, men svenskene tapte 1-0.

Elangas mål (på 1:04 og 3:28):

Kreditt: Alessandro Sabattini / Getty Images