Home » Nations Cup: Tyskland tar igjen

Nations Cup: Tyskland tar igjen

by Erlend Loe


PAP/EPO / ROBERT GHEMENT / På bildet: Andreas Wellinger

Bogumil Burczyk


Det tyske landslaget tjente godt på mangelen på topphoppere fra andre land og forbedret prestasjonene betraktelig i Nations Cup. Deres nederlag mot de hvit-røde avtok betydelig.

Tyskerne er utvilsomt de største vinnerne av verdensmesterskapet i Rasnov, som er å forvente. Stefan Horngachers spillere var tross alt de eneste som kom til Romania i best mulig sammensetning og var de klare favorittene i konkurransen.

Dette ble bekreftet lørdag i bakken. Ikke mindre enn fem spillere som representerer fargene til vår vestlige nabo plassert blant de seks beste. Bare Stephan Leyhe var utenfor topp ti. Andreas Wellinger var best og vant den individuelle klassifiseringen.

Det er derfor neppe overraskende at Horngachers lag klarte reduserte nederlagene i Nations Cup til lagene foran dem. Tyskland, mens det fortsatt er femte i den samlede stillingen i konkurransen, er litt over 200 poeng bak fjerdeplasserte Slovenia.

SE VIDEO: Slik ser han ut som 35-åring. Hun avslørte oppskriften på en fantastisk figur

Polakker kan heller ikke sove fredelig. Vårt lags ledelse over Horngacher-protégéene er mindre enn 300 poeng. En større fare kommer imidlertid fra slovenerne, som trenger mindre enn 100 poeng for å gå forbi de hvit-røde.

Østerrike forblir uimotsagt i ledelsen. Selv om det fortsatt er mye tid og konkurranse igjen før verdenscupens slutt, er det mye som tyder på at det blir representantene for Mozartland som vinner full pott i Cup of Nations (de har 658 poeng så langt) . foran andreplass Norge).

Andreas Widholzls spillere har hoppet konsekvent og langt siden sesongstart, så det er ingenting som tyder på at de vil bli rammet av en formkrise i nær fremtid. De skal til verdensmesterskapet i Planica som hovedfavoritter til å triumfere i lagkonkurransen.

Samlet rangering Nations Cup:

plassering land Poeng
1 Østerrike 4435
2 Norge 3777
3 Polen 3504
4 Slovenia 3416
5 Tyskland 3184
6 Japan 1324
7 Finland 356
8 Italia 351
9 Sveits 254
10 USA 225
11 Bulgaria 63
12 Tsjekkia 62
1. 3 Estland 51
14 Canada 34
15 Romania 27
16 Tyrkia 16
17 Kasakhstan 12
18 Ukraina 8
19 Kina 0

Se også:
– Han er overrasket over avgjørelsen til det polske trenerteamet. «Jeg ville gjort det annerledes»
– Polakkenes sjanser for å ta medalje i lagkonkurranser minker. Det vil være avgjørende
Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment