Home » Navnedager og høytider, typiske og uvanlige » Radio Woda – nyheter, råd, informasjon – lytt til radio

Navnedager og høytider, typiske og uvanlige » Radio Woda – nyheter, råd, informasjon – lytt til radio

by Connie Nielsen

Finn ut hva som er typisk og uvanlig felles ferie kan feires i dag og hvem har navnedag 21 juli. Vi forklarer hva du kan feire denne dagen hvis du virkelig vil.

I går feiret vi blant annet: Den internasjonale sjakkdagen, Verdens hoppdag, Oppdagelsesdagen for det ytre rom og lur dag. Sjekk ut hva som kan feires i dag hvis vi gjør en skikkelig innsats for å grave dypt i kalenderen.

Hvem har navnedag i dag?

Navnedag i dag: Andrew, Arbogast, Benedict, Daniel, Ignatius, John, Julia, Just, Claudius, Lawrence, Laurenti, Prakseda, Lawrence, Victor og Zotic.

21. juli – hva en uvanlig høytid?

21. juli er avlyst Belgisk uavhengighetsdag. Det feires for å minnes kong Leopold I’s konstitusjonelle ed i 1831 og Belgias separasjon fra Nederland og den formelle opprettelsen av et uavhengig rike. Det kan også feires samme dag Alien invitasjonsmerke. Slik feires kultserien «Mork and Mindy», der Robin Williams (som også har bursdag 21. juli) strålte med sitt komiske talent og spilte rollen som romvesenet Mork fra planeten Ork.

I tillegg kan du 21. juli også feire:

  • En dag uten valper i butikkene – er ment å bidra til å stoppe handelen med unge dyr – valper, kattunger, kaniner og andre dyr. På denne dagen er det også verdt å vurdere å adoptere et kjæledyr fra et krisesenter i stedet for å kjøpe det fra en butikk og gjøre både dyret og deg selv glade.
  • Guam er det frigjøringsdagen, som hedrer øyeblikket av øyenes frigjøring fra japansk okkupasjon. Denne dagen til minne om ofringen av amerikanske soldater som mistet livet her under andre verdenskrig.
  • 21. juli 1951 ble den kjente avdøde komikeren født Robin Williams. På denne dagen er det verdt å huske hans beste vitser, skisser og filmer med hans deltakelse.

vi anbefaler: TOP 17 skrekkfilmer du må se

Leter du etter et øyeblikk med ro? Ta en pause og hør på Radio Weather!

Merk følgende! Vi har noe helt spesielt for alle våre lesere. Vi har utarbeidet ekstremt interessante quizer i forskjellige kategorier. Den største overraskelsen er at etter å ha løst quizen er det en sjanse til å vinne opptil 70 000. zloty! Klikk og sjekk.

Les også:

vi anbefaler: De beste filmene i 2021 ifølge Rotten Tomatoes-brukere [TOP 20]

You may also like

Leave a Comment