Home » NBA-stjerne arrestert av politiet! En merkelig feil har sneket seg inn

NBA-stjerne arrestert av politiet! En merkelig feil har sneket seg inn

by Gunnar Garfors

Da basketballspilleren stoppet på en bensinstasjon, skulle det dukke opp flere titalls politibiler rundt bilen hans. Schroeder ble kastet i bakken og satt i håndjern før han kunne finne ut hva betjentenes inngripen gikk ut på. Det viser seg at politiet trodde han var… en tyv av dyre biler!

Alt var på grunn av bilskiltene på bilen hans. Det viste seg imidlertid raskt at det var gjort en feil. Politiet løslot Schröder, selv om han innrømmer at han et øyeblikk ble fullstendig overrasket og ikke visste hvordan han skulle reagere på alt dette.

Resten av teksten under videoen…

«Politimennene la meg i håndjern og dro meg. Jeg ble helt knust av hele situasjonen. Det var rundt tretti politibiler der, betjentene hadde hagler og rifler som jeg aldri hadde sett før. Jeg følte meg som en kriminell. Heldigvis kom vi oss hjem, sa basketballspilleren i en video på YouTube-kanalen sin.

Basketballspillerne til Los Angeles Lakers kan ikke være fornøyd med den nåværende kursen i den nåværende NBA-sesongen. De klarte å vinne 23 kamper, men tapte 26, og plasserte dem på tredjeplass fra bunnen i Western Conference. Du vil imidlertid ikke bli fratatt sjansen til å gå videre til play-in-turneringen for deltakelse i sluttspillet.

You may also like

Leave a Comment