Home » Nederland går til Qatar, Mbappé fortsatt avgjørende

Nederland går til Qatar, Mbappé fortsatt avgjørende

by Thure Lindhardt

Denne kvelden, to PSG-spillere ble berørt av kvalifiseringskampene til verdensmesterskapet i 2022 i Zone Europe. Selv om det franske laget allerede er kvalifisert til neste verdensmesterskap, Didier Deschamps har bestemt seg for å bli med Kylian Mbappé. å grunnlegge i sin 3-4-1-2 mot Finland . Tidligere PSG, Lucas Digne, Adrien Rabiot og Moussa Diaby var også titteleiere. Begge lag hadde en svak førsteomgang. Bare Mbappé livet opp angrepet fra Frankrike litt, spesielt med et slag mot de 20 meterne som ikke var i mål. Det var ikke før Karim Benzema og Kingsley Coman kom inn i det 57. minutt at kampen ble livlig. Ti minutter senere, the Blues åpnet turneen til Benzema på en fantastisk hæl av Kylian Mbappé. PSG-spissen som vil doble innsatsen med førsteklasses aksjoner. Servert til venstre på sidelinjen, kaster Mbappé Väisänen av og fortsetter sitt løp i høy fart. Ikke før han hadde gått inn i 16-meteren før han traff den andre stolpen med et fantastisk skudd fra høyre, og Hradecky var sjanseløs (0:2, 76.). Mbappé, som kunne ha hatt råd til brak, ble blokkert av den finske keeperen. Frankrike er derfor nødvendig for deres siste kamp i 2021.

  • XI Frankrike (3-4-1-2) : Lloris (c) – Koundé (Coman, 57.), Upamecano, Zouma – Dubois (Pavard, 46.), Tchouaméni, Rabiot (Veretout, 88.), Digne – Griezmann (Guendouzi, 67.) – Diaby (Benzema, 57.), Mbappé

Den . fra din sideNederland hadde ingen feilmargin mot Norge. Lagleder Med 20 poeng var nederlenderne kun to enheter foran Tyrkia og Norge. For å få billett til VM i Qatar fikk Nederland forbud mot å tape. PSG-midtbanespiller Georginio Wijnaldum var i startoppstillingen. I en svak kamp klarte Nederland å vinne i de siste minuttene av kampen takket være Bergwijn (84.) og Depay (91.). Med denne suksessen kvalifiserte de seg til verdenscuppen og eliminerte kveldsmotstanderen. Faktisk vant Tyrkia i Montenegro (1-2) og vil være en bom.

  • XI Pays-Bas : Cillessen – Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind – Wijnaldum, F.de Jong, Klaassen (De Roon, 73.) – Bergwijn, Depay, Danjuma (Aké, 89.)

Allerede kvalifisert til sluttspillet i verdenscupen, Marokko vant igjen mot Guinea tirsdag kveld (3-0), Vahid Halilhodžić har bestemt seg for å gi laget sitt en sjanse. Achraf Hakimi satt på benken og kom ikke i spill.

You may also like

Leave a Comment