Home » Netflix Gaming: Spill kommer endelig til App Store!

Netflix Gaming: Spill kommer endelig til App Store!

by Thure Lindhardt

Netflix er enstemmig blant sine abonnenter takket være det splitter nye konseptet med videospill. Disse er tilgjengelige i App Store.

Gode ​​nyheter for videospillentusiaster ! Netflix-spilling blir endelig klarere. Spillene har nettopp landet på App Store. MCE TV forteller deg alt fra A til Å!

Netflix, strømmegiganten

Konkurransen er hard i segmentet betalt streaming. Amazon Prime, Hulu, Disney +, OCS, Salto. Det er flere og flere plattformer.

Så mye at filmgjengere noen ganger ikke vet hvor de skal henvende seg. Men hvis Video-on-demand-tjenester øker Netflix er fortsatt et stykke unna å være tilgjengelig.

Faktisk, hvis N er rød, vil SVOD til og med bli stengt tiltrekke så mange abonnenter som mulig. Og det minste vi kan si er at strategien hans er i forkant.

sønn men? Fremme verdens kino. lupin har derfor gitt ære til Frankrike. For hans del, kjele Island introdusert. Samtidig som Mørk trente amatører av den 7. kunsten i de tyske regionene.

Men det er ikke alt! Fra Mexico til Storbritannia på vei gjennom Norge. Netflix er overalt. Til glede for brukerne.

Nylig lot plattformen til og med reise til Sør-Korea. Å ja! Blekksprutspill ikke savnet skape sensasjon blant kinogjengere.

I flere uker fremstillingen av Hwang Dong-hyeok erobret massene. I tillegg var det ledende i mer enn 90 land rundt om i verden.

En stor suksess som langt overgikk forventningene til skaperne. Men mens serien fortsatt får enstemmig støtte for video-on-demand-tjenesten, ser det ut som det Netflix har nettopp lansert et nytt konsept.

Å ja! Plattformen gjør det faktisk bestemte seg for å investere i spillverdenen. MCE TV forteller deg mer!

Netflix Gaming: Spill kommer endelig til App Store!

Spill endelig tilgjengelig i App Store

Hvis du er den heldige eieren av en iPad eller iPhone, så er her sjansen til å prøve Netflix videospill. De er hele gratis og tilgjengelig i App Store.

I følge informasjon publisert på nett av klubbaktig, Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Teeter (Opp) og Card Blast var allerede tilgjengelig på Android.

Denne gangen er det Apples tur til å slutte seg til rekkene. Og det minste vi kan si er at denne nyheten allerede ser ut til å skape oppsikt blant seriefans.

Ifølge våre kolleger er den her morsomme små spill “Perfekt for å vente på bussen. « Dessverre burde ikke erfarne spillere være fornøyd med den siste kreasjonen fra Netflix.

Men ikke få panikk! Nye titler bør komme snart. Faktisk, fra utformingen av klubbaktig, Hextech Mayhem: A League of Legends Story skal være 16/11 vises.

Det er da en « 2D scroller med ganske lovende grafikk. » Men vær forsiktig, dette vil ikke være gratis for alle. Det skal koste 10 euro på både Steam og Switch. Heldigvis vil den være fullt tilgjengelig for Netflix-abonnenter. Puh!

You may also like

Leave a Comment