Home » NHF er hos en pediatrisk ortoped i Subcarpathian-provinsen. Datoer gyldig fra 10. mai 2023

NHF er hos en pediatrisk ortoped i Subcarpathian-provinsen. Datoer gyldig fra 10. mai 2023

by Gunnar Garfors

I Subcarpathian Voivodeship kan køene til det nasjonale helsefondet for en pediatrisk ortoped være lange. Vil du vite hva neste time hos legen er? Noen ganger er det verdt å ta en titt på besøksavtalene på sykehus og andre medisinske institusjoner, hvor køene til legen ofte er mye kortere. Sjekk listen over hvert sted som har en pediatrisk ortoped lisensiert med National Health Fund 10. mai 2023. På denne måten vil du vite hvor køene til pediatrisk ortoped i Subcarpathian Voivodeship er kortest.

Køene til National Health Fund til en pediatrisk ortoped i Podkarpackie Voivodeship kan være mye lengre enn vi tror. Hvilken barneortoped har kortest ventetid på time hos Helsekassen? Hvis du ikke trenger å bekymre deg for lange innleggelsesavtaler og benytte deg av hjelpen fra Helsekassen uten kø? Hvor kan jeg finne informasjon om ventetiden for en time hos National Health Fund for å se en barneortoped i Podkarpackie Voivodeship? I artikkelen vår finner du nyttig informasjon om køene til National Health Fund og avtaler for å besøke en pediatrisk ortoped i Podkarpackie Voivodeship.

MERK FØLGENDE! Vi samler inn våre data fra National Health Fund (NFZ) levert av poliklinikker. Det kan forekomme at informasjonen fra institusjonene er utdatert. Hvis du finner ut at dataene kan være utdaterte, vennligst kontakt den aktuelle klinikken.

BARNEORTOPEDISTER i Podkarpackie-provinsen: NHF-køer og behandlingsavtaler

Du må vente på besøket ditt 18 dager.

Provinsielt klinisk sykehus nr. 2 Im. St. Jadwiga Królowej i Rzeszów (klinikk for ortopedi og traumatologi for barnas muskel- og skjelettsystem)

  • Adresse: Lwowska 60, Rzeszów
  • Neste mulige besøksdato: 29. mai 2023 (Helsefondet har siste data per 8. mai 2023)
  • Antall personer i kø: 130
  • Telefon: +48 17 866 41 11

pediatrisk ortoped

En ortoped beskjeftiger seg ikke bare med behandling av sykdommer og skader, men også med forebygging, spesielt hos barn. En nyfødt bør oppsøkes av ortoped noen uker etter fødselen for å utelukke hofteleddsdysplasi hos den nyfødte. Hvis han ikke definitivt kan utelukke det, vil han bestille en ultralyd.

Senere går barn vanligvis til ortopedisk kirurg hvis de har problemer med holdningen, for eksempel ved mistanke om skoliose, lordose, kyfose eller flatfot. I dette tilfellet kan ortopeden bestille spesielle sko som skal brukes eller henvise barnet til rehabilitering.

Fyll på medisinskrinet

reklamemateriell for partnere

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment