Home » NHF står hos en barneortoped i Opole-provinsen. Datoer gyldig fra 10. mai 2023

NHF står hos en barneortoped i Opole-provinsen. Datoer gyldig fra 10. mai 2023

by Peter Østbye

Køene til National Health Fund til en barneortoped i Opole Voivodeship kan være lange. Vil du vite hva neste time hos legen er? Noen ganger er det verdt å ta en titt på besøksavtalene på sykehus og andre medisinske institusjoner, hvor køene til legen ofte er mye kortere. Sjekk listen over hvert sted som har en pediatrisk ortoped lisensiert med National Health Fund 10. mai 2023. På denne måten vil du vite hvor køene til barneortopeden i Opole Voivodeship er kortest.

NHF-køer til en barneortoped i Opole Voivodeship kan være mye lengre enn vi tror. Hvilken barneortoped har kortest ventetid på time hos Helsekassen? Hvis du ikke trenger å bekymre deg for lange innleggelsesavtaler og benytte deg av hjelpen fra Helsekassen uten kø? Hvor kan jeg finne informasjon om ventetiden på time hos Folkehelsefondet for å se en barneortoped i Opole Voivodeship? I vår artikkel finner du nyttig informasjon om køene til National Health Fund og avtaler for besøk til en pediatrisk ortoped i Opole Voivodeship.

MERK FØLGENDE! Vi samler inn våre data fra National Health Fund (NFZ) levert av poliklinikker. Det kan forekomme at informasjonen fra institusjonene er utdatert. Hvis du finner ut at dataene kan være utdaterte, vennligst kontakt den aktuelle klinikken.

BARNEORTOPEDISTER i Opolskie-provinsen: NHF-køer og behandlingsavtaler

Du må vente på besøket ditt 252 dager.

Universitetssykehuset i Opole (avdeling for ortopedisk kirurgi og pediatrisk ortopedi)

  • Adresse: Aleja Wincentego Witosa 26, Opole
  • Neste mulige besøksdato: 18. januar 2024 (Helsefondet har siste data per 2. mai 2023)
  • Antall personer i kø: 11
  • Telefon: +48 77 452 06 24

pediatrisk ortoped

En ortoped beskjeftiger seg ikke bare med behandling av sykdommer og skader, men også med forebygging, spesielt hos barn. En nyfødt bør oppsøkes av ortoped noen uker etter fødselen for å utelukke hofteleddsdysplasi hos den nyfødte. Hvis han ikke definitivt kan utelukke det, vil han bestille en ultralyd.

Senere går barn vanligvis til ortopedisk kirurg hvis de har problemer med holdningen, for eksempel ved mistanke om skoliose, lordose, kyfose eller flatfot. I dette tilfellet kan ortopeden bestille spesielle sko som skal brukes eller henvise barnet til rehabilitering.

Fyll på medisinskrinet

reklamemateriell for partnere

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment