Home » Nikon er gal. To nyheter som vil forbedre kvaliteten på vloggene dine

Nikon er gal. To nyheter som vil forbedre kvaliteten på vloggene dine

by Gunnar Garfors

Nikon lanserer to nye produkter som vil være spesielt interessante for fotofans. Den første er Nikon Z 30, som lar deg oppnå høyere videobloggkvalitet, og den andre er superteleobjektivet NIKKOR Z prime.

Nikon Z 30 – perfekt for vloggere

Nikon Z30 ble opprettet ganske enkelt for å lage videoblogger, uansett emne. forresten Lage videoblogger, Artister må ofte få en egen lydopptaksenhet, her er det ikke nødvendig. Enheten kombinerer i seg selv profesjonell kvalitet på opptakene med klar lyd. Denne forbindelsen er avgjørende for å lage feilfrie videoblogger.

Kameraet er utstyrt med en DX-formatmatrise som lar deg ta opp videoer med et skarpt, detaljert bilde, noe som er vanskelig å oppnå med en smarttelefon alene. Nikon Z30 gjør det mulig å lage opptil 125 minutter med kontinuerlig opptak. Kameraet bruker full størrelse på sensoren for å fange (omtrent) 100 % av synsfeltet – en innebygd stereomikrofoneller en ekstern mikrofon, garanterer utmerket lydkvalitet.

– Vi er veldig glade for å kunne presentere det yngste medlemmet av Nikon Z-familien, et kamera for vloggere – det er lite i størrelse og har samtidig et stort potensial, takket være det gjør det mulig å overgå kvaliteten på videoblogger betydelig og mulighetene til en smarttelefon. Ikke bare får brukere en mye større matrise som er nødvendig for å fange fantastisk materiale, men de kan utvide settet sitt etter hvert som de utvikler ferdighetene sine eller når de ønsker å lage innhold i en ny stil

– sier Zurab Kiknadze, produktsjef i Nikon Europe.

Supertele NIKKOR Z 400m f/4.5 VR S

Den andre av Nikon nyheter er NIKKOR Z prime teleobjektiv. Dette er igjen svært slitesterk, noe som gjør den ideell for arbeid under ekstreme forhold. Først og fremst at den er lett og kompakt på samme tid. Enheten veier kun 1245 gram og er 234,5 mm lang. Maksimal blenderåpning på f/4,5 Tilbyr kreativ frihet når du fotograferer i tilgjengelig lys, og autofokusen er rask, presis og ekstremt stillegående. Dessuten fungerer dette superteleobjektivet med Z-telekonvertere for å utvide brennvidden til 560 mm eller 800 mm

Sammendrag av de viktigste funksjonene NIKKOR Z 400 mm f/4.5 VR S:

  • Et superhendig superteleobjektiv: 400 mm brennvidde. Den veier bare rundt 1245g og er bare 234,5 mm lang.
  • Perfekt balansert: Tyngdepunktet til dette objektivet er nærmere kamerahuset for jevn sporing, panorering og stopp.
  • F/4,5 maksimal blenderåpning: Vakker bokeh og uttrykksfull dybdeskarphet lar deg skille motiver fra en bevegelig bakgrunn. Rask handling er lett å fange.
  • Overlegen optisk ytelse: Nikons Nano Crystal Coat reduserer flare og flare betraktelig. Super ED, ED og SR linser eliminerer kromatisk aberrasjon fra midten til kanten av rammen.

Utseende: Intel Core i9-13900K testet. Det slår allerede konkurrentene

Utseende: Sony lager Inzone. Dette er et nytt produktmerke for spillere

Bildekilde: Nikon

Tekstkilde: Nikon

You may also like

Leave a Comment