Home » Nintendo Switch: Nyt en ny action i spillet for Ring Fit Adventure

Nintendo Switch: Nyt en ny action i spillet for Ring Fit Adventure

by Thure Lindhardt

Rost av fans av Nintendo Switch og fitness, Ring Fit Adventure Game mottar rabatt på Amazon. Fullversjonen er tilgjengelig for 59,98 euro: tittelen selges med Ring-Con og støtte for å installere en Joy-Con på låret slik at spillet kan registrere din fysiske ytelse under treningen.

Ring Fit Adventure-spillet for Nintendo Switch å ta med seg

Ring Fit Adventure kombinerer et eventyr- og slåssespill med en rekke fysiske øvelser. For å møte fiendene du møter underveis, må du gjøre knebøy, holde yogastillinger eller utføre en rekke bevegelser i henhold til en bestemt rytme. Mellom hver kamp må du løpe på plass for å avansere gjennom nivåene. Utfordringene formerer seg og blir vanskeligere og vanskeligere med nivåene og spesielt i løpet av din fysiske utvikling. Du kan justere vanskelighetsgraden når som helst.

Et Amazon-tilbud som ikke bør gå glipp av

Hvis du ikke er interessert i eventyraspektet, er det ikke noe problem: Med Ring Fit Adventure har du også tilgang til alle tilgjengelige øvelser. Så du kan sette sammen ditt eget treningsprogram basert på de områdene på kroppen du ønsker å styrke eller slappe av. Du har tilgang til en kaloriteller, og takket være Joy-Con som er festet til Ring-Con, kan du også måle pulsen på slutten av hver økt. Noe som motiverer deg til å trene hver dag.

Klikk her for Dra nytte av Ring Fit Adventure-spillet

You may also like

Leave a Comment