Home » Nok et tap for Canada i verdensmesterskapet i ishockey. Vi kjenner arvingene

Nok et tap for Canada i verdensmesterskapet i ishockey. Vi kjenner arvingene

by Erlend Loe

Canada tapte den andre kampen på rad ved verdensmesterskapet i ishockey.

Slovenia og Ungarn rykker ned til divisjon 1A ved Elite-VM i ishockey i Tampere og Riga. Neste år blir de erstattet av Storbritannia og Polen. Kanadierne innrømmet sitt andre tap på rad mandag, men de er allerede sikre på en plass i kvartfinalen.

Slovenia hadde ingen sjanse til å forbli i eliten selv før siste kamp, ​​og 3-4-tapet til Kasakhstan endret ikke på det.

SE OGSÅ: 9-0! Amerikanernes prestasjon under verdensmesterskapet i ishockey

Det var mye mer interessant i gruppe A, der Ungarn kjempet en direkte kamp med Østerrike om nedrykk. Ungarn ledet 3-1 tidlig i andre periode, men Østerrike utlignet og tok ledelsen i tillegg. Forlengelsen var ikke avgjørende, og det endelige resultatet ble avgjort på straffe. Ungarn klarte ikke å omsette noen av de fire målene mens deres rivaler fant nettet to ganger og likte å forbli blant de beste lagene i verden.

Canada led sitt andre tap på rad i gruppe B, denne gangen slo Norge 3-2 på straffe. Resultatet ble imidlertid ikke avgjørende for noen av lagene – kanadierne hadde allerede sikret seg en kvartfinaleplass og nordmennene var trygge.

Seks lag har allerede sikret seg en plass i kvartfinalen. De to andre blir valgt på tirsdag.

Neste år arrangerer Tsjekkia verdensmesterskapet for første gang siden 2002 med deltagelse av det polske landslaget, som delte opprykk med Storbritannia i turneringen i Nottingham som ble avsluttet i begynnelsen av mai.

MC, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment