Home » Nordic walking-ruter i Wielkopolska-provinsen. Hvor du skal gå helgen 13.-14. mai: 3 beste ruter

Nordic walking-ruter i Wielkopolska-provinsen. Hvor du skal gå helgen 13.-14. mai: 3 beste ruter

by Catherine Monroe

Stavgang i provinsen Du kan trene nesten hvor som helst i voivodskapet Stor-Polen. Vi oppfordrer deg likevel til å velge ruter anbefalt av andre beboere. I samarbeid med Traseo tilbyr vi deg 3 naturskjønne stavgangeruter i Wielkopolskie-provinsen. Hver helg presenterer vi et nytt utvalg av løyper å velge mellom. Se hvilke ruter vi har forberedt til helgen.

Nordic walking-ruter i Wielkopolska-provinsen

Hvilke stavgangeruter i provinsen innbyggere liker Wielkopolska? Vi sjekket.

Traseo er en applikasjon som lar hvem som helst huske ruten sin og dele den med andre. Sammen med Traseo har vi utarbeidet tre interessante stavgang-ruter i provinsen for deg. Stor-Polen. Finn det mest interessante for deg.

Finn ut om været før du reiser.

 • Utgangspunkt: Zbąszyń
 • Vanskelighetsgrad: 2,0
 • Distanse: 17,56 km
 • Vandringens varighet: 6 timer og 11 minutter
 • Høyde: 62 m
 • Sum stigninger: 864 moh
 • Totalt utforkjøringer: 866 moh

Stavgangveien anbefales for innbyggere i Deiv

Ruten følger merket svart tursti. Vi gikk strekningen fra Ostrowiec til Warnice. Denne ruten er rik på mange naturminner. Et annet navn er stien til Aleksander von Humboldt, for på begynnelsen av 1700- og 1800-tallet var denne forskeren, lærde og reisende eieren av Dyszno-godset som stien går gjennom. I Dyszno er det den mest interessante historiske slottsparken, der det er gamle trær, hovedsakelig eiker og linder, inkludert enorme, beundringsverdige eksemplarer med en stammeomkrets på mer enn 6 meter. Alle disse trærne er tatt med i Naturminneregisteret. Det skal legges til at skaperen av begrepet «naturmonument» var Alexander von Humboldt.
navigere

Hvordan blir været?


🌲🌤️ Stavgang rute: Bydgoszcz

 • Utgangspunkt: Kłecko
 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 37,28 km
 • Vandringens varighet: 4 timer og 38 minutter
 • Høyde: 136 m
 • Sum stigninger: 2.842 moh
 • Totalt utforkjøringer: 2.835 moh

Wielogorski anbefaler denne ruten for marsjen

Ta en spasertur gjennom Bydgoszcz, ta offentlig transport til Fordon, og gå tilbake til Wschód jernbanestasjon med trikk.
navigere


Dette kan være nyttig for stavgang

reklamemateriell for partnere

 • Utgangspunkt: Złotów
 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 25,33 km
 • Vandringens varighet: 6 timer og 36 minutter
 • Høyde: 49 m
 • Sum stigninger: 370 m
 • Totalt utforkjøringer: 365 moh

Stavgangveien anbefales for innbyggere i GR3miasto

Hovedmålet for vår siste fottur var Lame Valley. Det ligger i Przymuszewo Forestry i Zaborski Landscape Park. Den er preget av en ekstremt attraktiv natur med mange sjeldne, vernede planter. Landskapet kompletteres av krystallklare innsjøer og den buktende Kulava-elven. Hvis du vil utforske dette fantastiske stedet, kan du starte ruten i landsbyen Laska. Vi har imidlertid forbedret den med noen ekstra attraksjoner, inkludert vakre lobelia-innsjøer.

Naturreservat «Dolina Kulawy»:

For å bli kjent med naturreservatets vakre natur brukte vi den pedagogiske stien som er merket i området. På den ene siden av elva går den langs en ganske bred grusvei, på den andre langs en mindre bereist skogssti, noe som kan være et stort hinder hvis du vil gå rundt med barn i buggies. Det er også en gangvei i tre underveis som snor seg gjennom torvmyrene. Det er også et overbygd skur og benker i enden, et flott sted for en piknik. På den merkede naturstien kan du se nærmere på hele vanningssystemet til de lokale torvmyrene og utvide kunnskapen om fredete planter.

Lobelia Lakes:

Av alle lobelia-innsjøer som forekommer i vårt land, er 95% i Pommern. I tillegg til Polen finnes det også innsjøer av denne typen i Europa i Norge, Finland, Danmark og Skottland. De ligger i huler; lukkede, naturlige vannmagasiner var tidligere omgitt av furuskog, eikeskog og bøkeskog. Karakteristiske trekk ved lobelia-innsjøer er: sur reaksjon, liten mengde salt, mangel på mat, gjennomsiktig vann og sandbunn. Disse reservoarene skylder navnet sitt til Lobeliasjøen, som er et naturreservat, og det er grunnen til at bading er forbudt i de fleste av disse innsjøene. Om sommeren – med en skyfri himmel og tilsvarende lysbrytning – har vannet i disse innsjøene en vakker nyanse av turkis. På turen vår så vi innsjøene Nawionek og Piecki. Vi nådde dem via de lokale naturstiene som er merket i området og via Zaborski-turstien.
navigere

Hvordan blir været?

Traseo.pl er en portal og gratis mobilapplikasjon for enheter som kjører Android- eller iOS-systemer. Her finner du over 200 000 ruter! Du kan ta opp dine egne spor mens du kjører eller følge rutene til andre brukere. Se etter reiseinspirasjon.

Ta bilder, legg til beskrivelser og send deretter den lagrede ruten til Traseo.pl. Du kan fortsette å redigere ruten. Du kan også dele den med andre Traseo-brukere eller holde den privat bare for deg selv. Oppdag alle Traseo-mulighetene, installer applikasjonen og gå på veien!

Hva gir Nordic Walking deg?

Stavgang er en aktivitet som kan trenes av de fleste. Derfor velger mange stavgang. Det kan være mange fordeler hvis vi husker riktig teknikk. Stavgang vil hjelpe deg å gå ned i vekt og hjelpe deg med å delta i fysisk aktivitet, noe som er viktig for helsen vår. Det viktigste er å huske riktig teknikk og kjøp av godt utstyr. Velvalgte pinner vil hjelpe deg med å opprettholde riktig teknikk. Det er best å velge stavgangstaver og ikke kjøpe turstaver. De er forskjellige i struktur. Vi kan finne 3 typer stavgangstaver:

 • aluminiumsstenger
 • glassfiberstenger
 • karbonfiberstenger

Det er verdt å ta hensyn til vekten på pinnene vi velger. Stolper bør også ha godt profilerte håndtak og stropper. Vi kan velge modeller med justerbar lengde eller kjøpe de som er valgt i henhold til vår høyde. Høyden på stokkene velges riktig når albuen er i rett vinkel når stokkene holdes oppreist.

Å gå med staver avlaster kne-, hofte- og ankelledd. Det er derfor denne sporten passer for folk i alle aldre. Skaderisikoen er ubetydelig, sporten i seg selv er morsom og kan utøves nesten hvor som helst.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment