Home » Nordiske land spiller inn

Nordiske land spiller inn

by Thure Lindhardt

Etter dette Siste oppdatering startet for noen uker siden, Microsoft flysimulator er for øyeblikket i den femte oppdateringen. Etter Frankrike, Belgia, Luxembourg og Nederland er spillet nå også tilgjengelig for fans i de nordiske landene. Det er mange nye steder og steder å oppdage.

Microsoft Flight Simulator har fortsatt å bringe mange nye funksjoner til spillere siden den ble utgitt i fjor. Asobo Studio og Microsoft fortsetter å forbedre VR-kompatible spill måned for måned. De to selskapene starter for tiden den femte titteloppdateringen. I denne nye oppdateringen inviteres de nordiske landene til spillet. Selvfølgelig, som de tidligere oppdateringene, kan dette lastes ned gratis for alle som eier spillet.

Microsoft Flight Simulator Update: oppdag vakre nordiske landskap

Med denne nye oppdateringen til Microsoft Flight Simulator kan spillere nå fly over Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige. Som vi kjenner spillet, er nøkkellandskapet i disse nye landene selvfølgelig realistisk.

Noen av de ekstraordinære stedene som kan utforskes i denne oppdateringen inkluderer Lego hus i Danmark. Det er også byen Helsinki i Finland, Jökulsárlón-brelagunen på Island, den ruvende norske klippen Preikestolen og mye mer.

Kort sagt, det vakre nordiske landskapet står sentralt i denne berømte oppdateringen. Merk at Microsoft Flight Simulator lander snart på Xbox Series X og Xbox Series S. Versjonen for Xbox Series X drar nytte av 4K-oppløsning. Tittelen skal vises på disse konsollene 27. juli.

You may also like

Leave a Comment