Home » Nordmenn etterlyst av arrestordre arrestert i Gdansk! VIDEOER OG BILDER

Nordmenn etterlyst av arrestordre arrestert i Gdansk! VIDEOER OG BILDER

by Peter Østbye

To farlige nordmenn ettersøkt på en arrestordre ble arrestert av politifolk fra søke- og identifiseringsavdelingen ved provinspolitiets hovedkvarter i Gdańsk. Mennene skulle være farlige, bevæpnede og ettersøkte for forbrytelser mot liv og lemmer. Tidligere sto de også oppført for blant annet narkotikalovbrudd.

Gjennom rask utveksling av informasjon mellom Norsk politi, Kontor for internasjonalt politisamarbeid ved Rikspolitiets hovedkvarterog politifolkene fra Personsøk og identifiseringsavdeling ved provinspolitiets hovedkvarter i Gdańsk det var en arrestasjon to farlige menn mistenkt for forbrytelser mot liv og helse.

Nylig ba norsk rettsvesen polsk politi om hjelp til å arrestere to norske statsborgere som var etterlyst på arrestordre. Det var en sjanse for at de gjemte seg i området Pommerns voivodskap. menn burde være det farlig, bevæpnet og ettersøkt for en forbrytelse mot liv og lemmer. Tidligere sto de også oppført bak bl.a narkotikakriminalitet.

SE OGSÅ: Pommerske kriminelle etterlyst av politiet. har du sett noen av dem [ZDJĘCIA, NAZWISKA, LISTY GOŃCZE]

Du har vært etterlyst 31 og 32 år. Norske statsborgere ble mistenkt for å ha medbrakt Fr banke opp en mannhva som forårsaket det alvorlig skade. Politiet tok umiddelbart opp saken Provinspolitiets hovedkvarter i Gdańsksom jager og stopper hver dag de farligste kriminelleskjuler seg ofte for rettssystemet.

Politifolk, to timer etter å ha mottatt informasjon om hvor de etterlyste mennene befant seg i Polen, fant dem i en av Hoteller i Gdansk. Du har vært etterlyst overrasketen av dem var aggressivprøvde å ikke få ham arrestert. Politiet måtte bruke makt overvelde Og å stoppe ettertraktet.

LES OGSÅ: 38-åring ettersøkt har vært i skjul i 15 år!

Begge nordmenn ble plassert rom for fanger. Tjenestemennene sikret også prosessen bilsom mennene kom. Politiet pågrep begge mennene sist torsdag påtalemyndigheten. Etter avgjørelse fra tingretten i Gdańsk ble norske statsborgere igjen midlertidig arrestert. De forblir i forvaring til de blir overlevert til norske politimyndigheter.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment