Home » Nordmenn klager på opphold i Polen. «Situasjonen er ikke ideell»

Nordmenn klager på opphold i Polen. «Situasjonen er ikke ideell»

by Catherine Monroe

Norge er en av favorittene til å vinne verdensmesterskapet i håndball for menn. Disse finner sted i Polen og Sverige. Skandinavene er i gruppe F og har allerede vunnet to kamper – slått Nord-Makedonia 39-27 og Argentina 32-21 – og sikret plassen i hovedfasen av turneringen. Nordmenn er begeistret for stemningen på de polske beitene, men tar forbehold om de lokale hotellene.

se videoen
Paweł Fajdek stiller spørsmål ved resultatet av folkeavstemningen: Jeg ville gitt meg selv andreplassen!

Norske håndballspillere er ikke fornøyd med overnatting i Polen. De klager på harde senger

Jonas Willys team bodde på et av hotellene i Kraków. I Tauron Arena skal nordmennene spille alle sine gruppespillkamper. Det viser seg imidlertid at forholdene på hotellet ikke er ideelle, som forklart av kantspiller Tobias Grøndahl, som fikk sin ligadebut.

Skammelig spill av Polen med Saudi-Arabia. De har allerede en forklaring

– På rommene har vi to dobbeltsenger. Den jeg fikk var utrolig vanskelig. Heldigvis klarte vi å løse dette problemet. Jeg fikk en ekstra liten og myk madrass, som forbedret situasjonen litt, men det er ikke helt optimalt.

– Jeg sov ikke godt her. Men sengen var ikke det eneste problemet. Mange faktorer bidro til min dårlige søvn. Først hadde vi en lang og slitsom reise. For det andre gledet jeg meg til debuten i verdenscupen, så jeg hadde problemer med å sove. Sengen hjalp selvfølgelig ikke, fortsatte han. Grøndahl håper på bedre forhold på et hotell i Katowice, dit Norge flytter onsdag 18. januar. I Spodek i Katowice skal laget fra Skandinavia spille hovedfasens kamper.

Det viser seg imidlertid at det ikke bare var den unge kantspilleren som hadde et problem med en seng på et hotell i Kraków. Sander Sagosen klaget også på innkvarteringen. Nordmannen innrømmet at han til og med måtte be om en ekstra madrass.

Mer sportsinnhold på hjemmesiden Gazeta.pl

– Det er et hierarki i laget. De eldste får de mest komfortable sengene og jeg er den yngste på rommet. Harald Reinkind fikk hotellsengen og jeg havnet på et annet dobbeltrom. Det var ikke verst, men ganske tøft. Men alt er allerede i topp stand – understreket nordmannen.

Som journalistene i «Dagbaldet» bemerker, bør ikke Jonas Willys team klage på situasjonen. Kapp Verde gikk mye verre. Spillerne ble innlosjert på et svensk hotell hvor forholdene var spartanske. De måtte bytte hotell fordi sengene kollapset, noe vi skrev mer om ->>> HER.

Polen - Saudi-Arabiafølelsene tok over. I løpet av kampen begynte polakkene plutselig å krangle

Siste kamp i gruppespillet er nå foran Norge. I den spiller spillerne mot Nederland. Kampen er planlagt til tirsdag 17. januar. Starter kl 20.30.

You may also like

Leave a Comment