Home » Nordmennene sirklet om trinnårene. Og jeg kjenner allerede lukten av en skandale

Nordmennene sirklet om trinnårene. Og jeg kjenner allerede lukten av en skandale

by Catherine Monroe

Spenningen rundt drakten fortsetter å ekko Piotr¯y³a. Etter konkurransen i oberstdorfda polakken tok andreplassen, Den tidligere tsjekkiske spilleren Viktor Polasek trakk oppmerksomhet til ham. Nå er saken tatt opp av norske medier. Lokalavisen Dagbladet har ringt inn skrittet til vår representant på bildet med en rød sirkel, noe som tyder på at antrekket er for stort på dette tidspunktet.

se videoen
Polens trener viste hvorfor Żyła kunne bli diskvalifisert

Eks-norsk hopper på Piotr Żyłas antrekk: «Denne drakten er ekstrem»

I følge forskriften skal kjeledressen ikke være bredere enn 3 cm fra kroppsomkretsen. Ifølge nordmennene viser bildene dette i saken årer disse standardene er brutt. Dette bør gi polakken en fordel i luften. – Denne jumpsuiten er ekstrem. Den ser ut til å ha en større kontaktflate i skrittområdet enn de fleste spillere – sa tidligere norsk skihopper og nå Viaplay-ekspert Andreas Stjernen i et intervju med «Dagbladet».

Den tidligere Small Crystal Globe-vinneren var imidlertid redd for åpent å innrømme at Żyła jukset. – Det ville være en feil å si at søksmålet er ulovlig siden Żyła passerer hver inspeksjon – forklarte han. – Men det ser ut som drakten strekker seg når han sprer bena. Når han trekker henne tilbake mot seg, blåser greiene opp. Polen fant absolutt en god måte å sy klær på – la han til.

Nordmenn anklager Polen for juks: «Han må kunne de fleste triksene»

Nordmennene ser en av de nyansatte som ble med i det polske teamet sammen med Thomas Thurnbichler som ansvarlig for opprettelsen av en slik drakt – Mathias Hafel. – Vein har mye erfaring med drakter og manipulering av dem. Også i Polen Kjoler er nå laget av Mathias Hafele. Han er meget erfaren og kommer fra Østerrike. Da må han kunne de fleste triksene. Men tilsynelatende manglet polakkene utstyr til å slå Granerud i Oberstdorf – oppsummerte Stjernen.

Du kan også finne mer sportsinnhold på Gazeta.pl.

Også i Gramisch-Partenkirchen hadde inspektørene ingen innvendinger mot antrekket til Piotr Żyła. Polakken avsluttet nyttårskonkurransen på sjetteplass. I rangeringen av Four Hills-turneringen falt til tredjeplass, bak Davids tredje i Ga-Pa Kubacki. Igjen fant ingen av konkurrentene veien til lederen for TCS, Halvor Egner Granerud.

You may also like

Leave a Comment