Home » Nordmennene vant mixeddouble i nordisk kombinert

Nordmennene vant mixeddouble i nordisk kombinert

PAP/EPA / ANTONIO BAT / Ida Marie Hagen (Norge) og Jenny Nowak fra Tyskland (til høyre) i aksjon

Michael Galezewski

Det norske landslaget vant enkelt mixed double-konkurransen i nordisk kombinert i verdensmesterskapet. Lag fra Tyskland og Østerrike vant også medaljer.

Etter kvinnenes hopp lå japanerne på førsteplass, etterfulgt av østerrikerne og nordmennene. Hoppmønsteret for menn endret seg litt ettersom nordmennene presterte bra og tok 5 sekunder foran Japan og 25 sekunder foran Tyskland. Også østerrikerne hadde et veldig lite nederlag mot den fjerde.

Som forventet tapte det japanske laget stadig plasser etter hoppingen. Til slutt endte laget som ble 2. etter skihopp konkurransen på 5. plass, mer enn to minutter bak Norge.

Det norske laget vant overbevisende, og slo Tyskland med 47,8 sekunder. Østerrike vant bronsemedaljen. Totalt åtte lag stilte til start. Det var ingen representanter for Polen.