Home » Norge. Det gikk et nytt ras på stedet for Ask-raset. Vekkerklokken fungerte | Utenriksnyheter

Norge. Det gikk et nytt ras på stedet for Ask-raset. Vekkerklokken fungerte | Utenriksnyheter

by Thure Lindhardt

Tirsdag gikk det et ras i Ask under det videre søket etter raset av redningsmannskaper – melder den lokale portalen Norge i dag, med henvisning til norsk politi.

– Alle mannskaper har forlatt området. Ingen ble skadet, sa Roy Alkvist i norsk politi under en pressekonferanse. Han la til at gjeninntreden i skredområdet bare ville være mulig etter en risikorevurdering, og uttalte at jobb i stedet for et jordskred, er det farlig.

Fotograf Terje Pedersen, som var på stedet, sier til Norge i dag at da alarmen gikk, «løp alle og ropte til de var på et trygt sted».

Jordskred på norsk Ask. Redningsarbeidere fant liket av det tredje offeret

Norge. Det gikk et nytt ras på stedet for Ask-raset

Raset gikk onsdag 30. desember om morgenen i Ask, 40 kilometer nordøst for Oslo. Et jordskred ødela flere hus og flyttet mange bygninger flere hundre meter. Ti personer ble skadet, én alvorlig, og ti andre ble meldt savnet.

W. søndag Redningsmannskaper fant liket av det syvende skredofferet i Norge. Søket etter tre savnede personer fortsetter.

Norge.  Det første tilfellet av en mutasjon i det sørafrikanske koronaviruset er rapportertNorge. Det første tilfellet av en mutasjon i det sørafrikanske koronaviruset er rapportert

Frykt for nok et jordskred, rundt tusen innbyggere ble evakuert fra byen med fem tusen.

I skreddelen av Norge er det leirjord som dominerer. Den siste tidens kraftige regnvær kan ha bidratt til dannelsen av gjørmeskred.

Se videoen
Astronomisk kalender for 2021. Hvilke fenomener vil vi observere?

You may also like

Leave a Comment