Home » Norge: En byggekran kollapset på toppen av et kjøpesenter. en person er død

Norge: En byggekran kollapset på toppen av et kjøpesenter. en person er død

by Catherine Monroe

En 60 meter lang kran har kollapset på toppen av et kjøpesenter i Melhus, Norge. En kvinne som var ansatt i en av butikkene er omkommet. Brannvesenet gjennomsøkte den kollapsede delen av bygningen med hunder og en drone og fant ingen andre skader, sa politiet. Ulykken skjedde fredag ​​morgen da det ikke var mange kunder i sentrum.

Det var sannsynligvis vinden som forårsaket det En 60 meter lang byggekran veltet på fredag ​​morgen til kjøpesenteret i Melhus, sør for Trondheim by. I forkant av arrangementet varslet Meteorologisk institutt om sterk vind over hele landet.

Kranen skadet andre og tredje etasje i bygningen. Brannvesenet brukte hunder og dronefor å gjennomsøke skadede deler av bygningen, rapporterte The Journal.ie.

Dødsulykken er en 50 år gammel bosatt i Trondheimsom var butikkmedarbeider. Tidligere, etter evakueringen av ansatte til rådhuset i nærheten, var hun etterlyst som savnet person, sa han lokale polititalsmann Ebbe Kimo.

Offiseren sa at liket ble funnet inne i bygningen – på stedet der kranen hadde forårsaket omfattende skader. «Vi har ingen informasjon om noen andre savnede personer,» sa Kimo og la til to personer ble lettere skadet.

Arbeidstilsynet har satt i gang etterforskning av ulykken

Medier fra Melhus meldte at taket på kjøpesenteret raste sammen ved ulykkestidspunktet, heldigvis klokken 9:17 var det ikke mange kunder. Det er satt i gang etterforskning av ulykken Arbeidstilsynet.

SE: Alaska. Norwegian Cruise Line-skipet kolliderte med en isblokk. «Skipet er innhyllet i tykk tåke»

Ifølge journalister ble det ikke utført arbeid på byggeplassen til boligfeltet ved siden av kjøpesenteret fredag. Den andre kranen ble ikke skadet.

mbl/wka/Polsatnews.pl

Vil du holde deg oppdatert med de siste nyhetene?

Vi er i applikasjonen for telefonen din. Prøv oss!

You may also like

Leave a Comment