Home » Norge. Feriehus til leie ideelt for en ferie borte fra kjas og mas. Så sier djevelen god natt

Norge. Feriehus til leie ideelt for en ferie borte fra kjas og mas. Så sier djevelen god natt

by Peter Østbye

Så fjernt Hoteller er et ganske uvanlig alternativ. Imidlertid tillater de en slik avslapping at de som søker ensomhet ikke vil oppleve noe annet sted. Fritiden på The Arctic Hideaway er unik for alle Toll.

se videoen
Spitsbergen. Det er her temperaturene har steget raskest i verden

Feriehus til leie i Norge. Ikke en levende sjel rundt

Som sagt BBCOppfinneren av The Arctic Hideaway var jazzmusiker og komponist Håvard Lund. Prosjektet ble på sin side utført av det lokale norske arkitektfirmaet Fordypningsrommet. Det er en klynge av fem hytter på kanten av en liten øy skjærgård Fleinvær, dypt over polarsirkelen Norge Północna skiller seg ikke ut for sitt interiør, men imponerer med sin unike beliggenhet vekk fra sivilisasjonen.

Du finner mer informasjon på hjemmesiden Gazeta.pl

Napoli. En bygning kollapset på Poggioreale-kirkegården. Kistene henger i luften

Hytteutleie på Arctic Hideaway. Bort fra sivilisasjonen

Det er også verdt å vite at leietaker må ta stilling til alle hytter samtidig. Det er ikke mulig å leie fem hus fra fem ulike leietakere. Som et resultat mister vi evnen til å kommunisere med andre mennesker, slik at vi bedre kan fokusere på hvile, og hele anlegget er 100 % vårt. Det følger at kjøkken, atelier, bad, badstue og alle fem hyttene blir privat plass i leieperioden og kun vaktmesteren er tilstede. I tillegg kan det leies plass i ni måneder i året.

United Airlinesterror på flyet. Hageslangen frøs blodet i venene til passasjerene

Hyttene er ikke utstyrt med enheter som datamaskiner el TV. Forfatteren av ideen oppfordrer deg til å kommunisere med naturen og fokusere på forholdet til dine følgesvenner.

You may also like

Leave a Comment