Home » Norge. Gjerningsmannen til Kongsberg-angrepet hadde psykiske problemer. Han kalte seg «Boten». utenriksnyheter

Norge. Gjerningsmannen til Kongsberg-angrepet hadde psykiske problemer. Han kalte seg «Boten». utenriksnyheter

by Gabriel Scott

For mer lignende informasjon, se hovedsiden til Gazeta.pl.

Bueskytteren angrep onsdag rundt klokken 18 lokal tid i Kongsberg (omtrent 80 km fra Oslo), Norge. I en Coop-filial skjøt en 37 år gammel mann mot folk med en bue, han ble også sett av vitner på gaten nær supermarkedet – fem personer ble drept på gaten, ifølge dagsrapportene «Aftenpost». Som et resultat av hendelsen ble fire kvinner og en mann drept, to andre ble skadet (dagboken skriver om tre sårede), deres liv er ikke i fare. De norske hemmelige tjenestene beskrev angrepet som en «terrorhandling».

se videoen
«Jeg er redd hvis de begynner å klippe mais vil det være mange døde migranter,» rapport fra grensen

Angrep i Kongsberg. Gjerningsmannen hadde psykiske problemer og fikk ikke kontakt med foreldrene

Gjerningsmannen til angrepet i Kongsberg er den 37 år gamle danske statsborgeren Espen Andersen Brathen. Ifølge politiets nåværende funn konverterte mannen til islam for en tid tilbake. I følge det norske avisen «VG» Han hadde også psykiske problemer. – Han jobbet ikke, han bodde alene. Vennekretsen hans måtte snevres inn – understreket avisen basert på opplysninger fra folk som kjenner 37-åringen.

Hellas. slå baller. Ødeleggelse etter stormer og regnskyll [ZDJĘCIA]

I tillegg fikk Brathen rettsoppbud i fjor. Mannen brøt seg inn i hjemmet deres og med en revolver truet han med å drepe dem. Ifølge avisen «Aftenpost» konflikten mellom sønnen og foreldrene hans skulle følge av forsinkelsen i flyttingen.

37-åringen ble fraktet til sykehus fredag ​​morgen. Der skal han gjennomgå en psykiatrisk undersøkelse. Det ble også begjært fire ukers varetektsfengsling. Mange stearinlys og blomster dukket opp på stedet der ugjerningen fant sted onsdag kveld. På denne måten ønsker innbyggerne i den hittil rolige byen å hedre fem mennesker som har mistet livet. Bilder fra dette stedet finner du i denne artikkelen etter å ha klikket på «Åpne galleri» rett under hovedbildet.

Angrep i KongsbergNorge. «Plutselig hørte jeg: pistol ned!» Vitnesbyrd etter bueskytterangrepet

«Jeg er budbringeren.» Angriperen ga en advarsel

Dagsavisen «VP» meldte også at dansken, som bor i Norge, publiserte en video på Internett i 2017 der han beskrev seg selv som muslim og «budbringer». – Jeg kommer med en advarsel – sa han i videoen der han oppfordret folk til å konvertere til islam.

Da advarte Brathens barndomsvenn politiet mot 37-åringen. I en e-post til tjenestene kalte han det en «tikkende bombe». Han er også redd for at kollegaen «kan gjøre noe forferdelig».

You may also like

Leave a Comment