Home » Norge kan snappe en fotballspiller fra Polen. «Ingen fra Polen sa senere «fotball»

Norge kan snappe en fotballspiller fra Polen. «Ingen fra Polen sa senere «fotball»

by Erlend Loe

Paweł Chrupałła i et intervju med TVP sport fortalte om sine erfaringer med det polske spillet rammen U-18 og Norsk U-19. 19-åringen har dobbelt statsborgerskap. Han ble født i Szprotawa i Lubuskie voivodskap, men tilbrakte mesteparten av livet i Norge, dit foreldrene flyttet da han var barn. Der begynte karrieren hans Fotball. Han spiller for tiden som venstreback og er en spiller Rosenborg Trondheim, noe som gjør den til den mest suksessrike klubben i det skandinaviske landet. Han debuterte nylig på førstelaget.

se videoen
Hvor mye vil Robert Lewandowski tjene hvis han slutter seg til Barcelona?

Paweł Chrupałła: Jeg hadde ikke en sjanse i Polen. I Norge var det annerledes

Ung fotballspiller har fortsatt et sterkt forhold til Polen og bestemte seg for å ta telefonen Fremstilling ungdom ledet av Markus Dorn. Hun husker imidlertid ikke deltakelsen på treningsleiren som fant sted i februar 2020 særlig godt i dag.

Klare kommentarer fra eksperter om overføringen av Krychowiak. «snu»

– Jeg er polsk, så tidligere gruppering Jeg var spent på U18-laget. Etter to år kan jeg imidlertid ærlig innrømme at jeg ikke husker ham godt. Jeg fikk ikke sjanse til å spille fra start, jeg brukte et par minutter i to totalt fyrstikker. Dessuten følte jeg meg ikke som en del av dette laget. Jeg forventet en annen dato fordi jeg ønsket å bevise at jeg fortjener å spille for dette laget. Dessverre var det ingen som snakket med meg etter det – sa Crunchy.

Tenåringen ble spurt om han følte seg bedre i rammen norsk. Han debuterte i juni 2021. Chrupałła innrømmer å ha blitt behandlet mer ærlig der.

– Det var annerledes der. Før den første passe Jeg ble fortalt med en gang at jeg skulle inn i den siste halvtimen, men de ser på meg som en spiller som kunne spille regelmessig en stund. Jeg burde spille mer i eliminasjonene europamesterskapet. Men uheldigvis, skade avbrøt meg – vi leste.

Chrupałła la til at han har mye bedre kontakt med den norske treneren Fremstilling Jeg røyker Arne Johansen som med Marcin Dorn. Han ga mye mer oppmerksomhet til det. Men ung foreløpig fotballspiller Han har ennå ikke bestemt seg for hvilket land han vil representere i fremtiden. Nå er han fokusert på å spille for klubben.

Antonio Colak hos Rangers FCDen tidligere Premier League-stjernen gjør karriere. Colaks livsoverføring

You may also like

Leave a Comment