Home » Norge kan snappe en fotballspiller fra Polen. «Ingen fra Polen sa senere «fotball»

Norge kan snappe en fotballspiller fra Polen. «Ingen fra Polen sa senere «fotball»

by Erlend Loe

Paweł Chrupałła i et intervju med TVP sport delte sine erfaringer med å spille polske U-18 og Norge U-19 lag. 19-åringen har dobbelt statsborgerskap. Han ble født i Szprotawa i Lubuskie voivodskap, men tilbrakte mesteparten av livet i Norge, dit foreldrene flyttet da han var barn. Det var der fotballkarrieren begynte. Han spiller for tiden som venstreback og er spiller for Rosenborg Trondheim, den mest suksessrike klubben i dette skandinaviske landet. Han debuterte nylig på førstelaget.

se videoen
Hvor mye vil Robert Lewandowski tjene hvis han slutter seg til Barcelona?

Paweł Chrupałła: Jeg hadde ikke en sjanse i Polen. I Norge var det annerledes

Imidlertid har den unge fotballspilleren fortsatt et sterkt forhold til Polen og bestemte seg for å akseptere oppfordringen til ungdomslaget ledet av Marcin Dorn. Han husker imidlertid ikke deltakelsen på treningsleiren som fant sted i februar 2020 særlig godt i dag.

Klare kommentarer fra eksperter om overføringen av Krychowiak. «flik»

– Jeg er polsk, så jeg var spent før U18-lagets treningsleir. Etter to år kan jeg imidlertid ærlig innrømme at jeg ikke husker ham godt. Jeg fikk ikke sjansen til å spille fra start, jeg brukte et par minutter på to kamper totalt. Dessuten følte jeg meg ikke som en del av dette laget. Jeg forventet en annen dato fordi jeg ønsket å bevise at jeg fortjener å spille for dette laget. Dessverre var det ingen som snakket med meg etter det – sa Crunchy.

Tenåringen ble spurt om han følte seg bedre på det norske landslaget. Han debuterte i juni 2021. Chrupałła innrømmer å ha blitt behandlet mer ærlig der.

– Det var annerledes der. Før den første kampen fikk jeg beskjed med en gang at jeg skulle være med den siste halvtimen, men de ser på meg som en spiller som kunne spille regelmessig en stund. Jeg burde spilt mer i EM-kvalifiseringen. Men dessverre hindret skaden meg – leser vi.

Chrupałła la til at han har mye bedre kontakt med Norges landslagstrener Pal Arne Johansen enn med Marcin Dorn. Han ga mye mer oppmerksomhet til det. Foreløpig har imidlertid ikke den unge fotballspilleren bestemt seg for hvilket land han ønsker å spille for i fremtiden. Nå er han fokusert på å spille for klubben.

Antonio Colak hos Rangers FCDen tidligere Premier League-stjernen gjør karriere. Colaks livsoverføring

You may also like

Leave a Comment