Home » Norge (OL 2021): The Blues bukker, men er kvalifisert, sammendraget av kampen

Norge (OL 2021): The Blues bukker, men er kvalifisert, sammendraget av kampen

by Thure Lindhardt

11:15 – Sammendraget av kampen

I dette Frankrike-Norge dukket det opp en vennskapskamp. Kvalifisert og absolutt først, kom Blues aldri inn i kampen og bukker logisk med 32:29. Guillaume Gilles menn vil være langt mer bekymret for Timothey N’Guessans og Hugo Descats skader enn resultatet av møtet. En motstand som de av skrikende sløvhet aldri egentlig har mestret. I feil rytme i løpet av disse 60 minuttene blir franskmennene gjort like konkurransedyktige med Norge i denne første perioden utelukkende gjennom de store egenskapene til Vincent Gérard, forfatter av 10 parader, inkludert en stratosfærisk 4/4 med 7 meter jetfly å ha.

Ved 15-15 pause er slutten av denne kampen fortsatt åpen, men nordmennene var mye mer våkne enn de blå denne søndagen for å avslutte disse gruppespillene med seier. Franskmennene vil ha lagt nesten hele andre omgang bak seg i denne andre omgangen og vil aldri kunne overliste motstanderne. Karabatic lot styrke og presisjon tale, men han var for alene og lagkameratene visste ikke hvordan de skulle følge ham. Hvem som helst kan nå lukke siden for denne første fasen og starte kvartfinalen mot et overraskende lag fra Bahrain. Doble olympiske mestere drømmer bare om én tittel. Noe annet må vises for å unngå skuffelse.

11:02 – Dør: «Glem dette spillet raskt»

Det franske landslagets høyrekant vender seg nå til Bahrain når han annonserer Frankrikes TV-mikrofon. «Vi må raskt glemme denne kampen med litt spenning på slutten. Det er en ny konkurranse som begynner. Bahrain er et utypisk lag med store individuelle kvaliteter i duellene. «På slutten».

10:55 – Valentin Porte: «N’Guessan og Descat? Vi er bekymret»

Valentin Porte er ikke veldig skuffet over dette nederlaget og er mer bekymret for skader. «Vi er bekymret for Timothey N’Guessan og Hugo Descat. På nivået av spillet er det ikke veldig alvorlig, selv om vi ville spille hardt. Problemet er de skadede. Det er aldri bra. De vil klare det. Tester og vi får se … Det er den tøffe loven i OL. Det er lite løsning på venstre ving og bakre base. Det er et slag på tampen av kampene som teller.

10:49 – tirsdagsmøte mot Bahrain

De blå møtes til kvartfinalen i de olympiske leker denne tirsdagen mot Bahrain. Franskmennene har møtt denne nasjonen bare én gang i historien … en 41:17 seier.

10:42 – Det er over!

Det er over ! Frankrike scorer et mål 5 sekunder etter gangen og taper 29 til 32 i denne kampen mot Norge.

10:41 – -2 til 23 sekunder før slutt!

Au! Denne gangen nærmer det seg slutten for de blå, som har 2 mål bak seg 23 sekunder før kampslutt! Vi går mot det første franske nederlaget i disse OL

10:38 – Enestående Remili-turnering!

HER ER !! Frankrike kommer tilbake for 30-29! Flott action mellom Nedim Remili og Nicolas Tournat som endte med et mål fra Tournat!

10:32 – -3 til 6 minutter før slutt

Det er en stund siden Blues aldri kom tilbake til scoringen med Norge! Franskmennene ser ikke ut til å kunne komme tilbake. Vær forsiktig når vi er på vei mot nederlag … noe som aldri er bra for selvtilliten. Det er 29-26. Guillaume Gille representerer en pause.I dette Frankrike-Norge er det bare 6 minutter å spille.

10:27 – Se opp for bluesen!

I undertall har franskmennene nettopp vunnet en 3-0 seier! Returen til Nicolas Tournat, som er tilbake om 10 sekunder, vil være bra, men hans fravær ville ha vært skadelig. 27-24 for Norge.

10:24 – Norge er i ferd med å komme seg etter 7-meters jetflyene

Etter 0/4 i Penatys kom nordmennene seg i andre tredjedel med en ren runde. Yann Genty erstatter Vincent Gérard i mål og har ikke samme suksess.

10:21 – Oui Melvyn!

For et mål av Melvyn Richardson!! I ubalansen klarer Richardson likevel å treffe og jukse den norske spretteren! For et poeng! Det sto 24-24

10:17 – Bergerud avskyr franskmennene!

For en vakt! Den som har den beste spareprosenten siden disse spillene startet, har også et stort spill. Bergerud gjør en andre redning på rad, og etterlater lagkameratene med et gap på +2: 23-21

10:12 – Karabatic brenner!

Ett stopp … det fungerer på den andre siden, Karabatic er servert og stiller ikke spørsmål ved seg selv: et stridshode på 9 meter som lar bluesen skje på forhånd! 20-19

10:09 – Det går sterkt igjen!

Allerede 5 mål i denne andre perioden! Vi har bare spilt i 4 minutter og målene henger sammen! Angrepene har forrang over forsvar for øyeblikket.

10:07 – Bekymring for Timothey N’Guessan

I pausen haltet Timothey N’Guessan av gårde med en bøyle på venstre ankel. Franskmennene skadet seg i de første sekundene av dette Frankrike-Norge.