Home » Norge på toppen av medaljetabellen ifølge anslag

Norge på toppen av medaljetabellen ifølge anslag

by Thure Lindhardt

Ifølge prognoser fra sportsdataleverandøren Gracenote forventes Norge å dominere den nasjonale rangeringen for vinter-OL 2022 i Beijing (4.-20. februar) foran Russland og Tyskland. Norge, med sine skiskytingstjerner som Johannes Thingnes Boe og langrenn som Therese Johaug, kunne vinne 44 medaljer, 20 av dem gull, beregnet Gracenote, som analyserte resultatene fra hovedkonkurransene i disiplinene i det kontroversielle OL-programmet. siden 2018.

For første gang i historien til vinter-OL 2018 i Pyeongchang dominerte Norge medaljetabellen med 39 medaljer. I følge prognosene til Gracenote er Russland, som er samlet under navnet den russiske olympiske komité på grunn av sanksjonene som er pålagt på grunn av innføringen av et organisert dopingsystem, på andreplass (38 medaljer, 14 av dem gullmedaljer) foran «Tyskland (27»), 11 av dem i gull), USA (24, inkludert 7 i gull) og Nederland (21, inkludert 12 i gull).

Frankrike rangerer 9. i disse spådommene med 18 medaljer (4 i gull, 4 i sølv og 10 i bronse), som ville være rekord for vinterlekene, mens det vant 15 i 2014 og 2018, langt unna suksessene på Olympiske vinterleker kan, i likhet med sommerlekene, strebe etter seks medaljer foran hjemmepublikummet, hvorav fire er gull.

You may also like

Leave a Comment