Home » Norge ser dobbel sjokolademedalje for de blå

Norge ser dobbel sjokolademedalje for de blå

by Thure Lindhardt

Etter den store fiaskoen på kvinnestafetten startet Antonin Guigonnat, Quentin Fillon Maillet, Simon Desthieux og Emilien Jacquelin løpet som den andre store favoritten til tittelen bak Norge. Nordmennene vil ha reagert bra, og tar tilbake en tittel de tapte i fjor på bekostning av våre blues som ble nummer fire i åre og mislykkes ved foten av pallen.

QFM OG JACQUELIN, SKURKENS SMÅ ENDER

Det var du som skulle rykke opp det franske laget til andre trinn på pallen, det er det i hvert fall ikke. Men lederne for denne franske stafetten, de to skiskytterne, visste ikke hvordan de skulle reagere.

Quentin Fillon Maillet er spesielt fullstendig sprukket. Mens han henter sesongen tilbake fra Guigonnat 22 sekunder foran Norge, i en gruppe som spiller andreplass, starter Jurassien bra, men vil eksplodere fullstendig på sitt stående skudd. Forfatteren av fire feil, tilsvarende én straffesløyfe, Fillon Maillet befant seg omtrent tjue sekunder utenfor pallen. Et smutthull som dessverre aldri blir tettet, selv om det nesten var det.

Etter en stint av Desthieux som stabiliserte hullene, klarte Emilien Jacquelin i en gruppe fra Italia og Sverige å bringe sekunder til Russland og Ukraina, som danner denne foreløpige pallen. Kun stående skyting vil mangle i bluesen. Mens svensken setter ned et perfekt skudd og flyr til andreplass etter å ha fullført hele sin stint med Jacquelin. Sistnevnte, forfatter av en 4/5, tar to valg for å slette sitt endelige mål: to valg for mye. Han mislykkes i løpet av sekunder på russiske Latypov, 3e og må nøye seg med en seremoni med bittert smakende blomster.

NORGE PÅ TOPPEN AV SKYDRING

Du vil neppe ha skjelvet. Bortsett fra tre hakker i Tajei Boes stående skudd, dominerte nordmennene denne sesongen, som jentene på slutten av formiddagen. En stor dag for Norge som tar en sjette tittel i disse verdenene og får tilbake tittelen som Martin Fourcade og kollegene stjal fra dem i fjor. Lettelse for kongen av skiskyting som vil ha fullt ut omfavnet sin status, uansett hva som skjer i morgen ved messestartene.

Stor skuffelse for disse blåene, som håpet på mye mer fra denne herrestafetten. Dette er tredje gang Quentin Fillon Maillet havner på 4. plass.e under disse verdenene. La oss håpe for ham og de blå at morgendagen blir en mye bedre dag.

Bildekreditt: BFM TV

You may also like

Leave a Comment