Home » Norge sponser Innovation Day 2023 28. mars i Poznań – PARP

Norge sponser Innovation Day 2023 28. mars i Poznań – PARP

by Peter Østbye

15. mars 2023

Konferansen Norwegian Grants Innovation Day organisert av det polske byrået for næringsutvikling (PARP) finner sted 28. mars i Poznań. Arrangementet er dedikert til grønn og blå økonomi og entreprenørskap og støtter norske fond i Polen. Norway Grants Innovation Day er det beste stedet å snakke om grønn teknologi, bærekraftig og ansvarlig utvikling i bedrifter og deres nære omgivelser. Konferansen retter seg mot bedrifter, gründerbedrifter, eksperter og institusjoner i næringsmiljøet, samt alle som er interessert i det angitte fagområdet.

28. mars på konferansen Norway Grants Innovation Day holdes kl. 10 i Poznań kongressenter. Konferansen arrangeres av det polske byrået for bedriftsutvikling som en del av programmet for entreprenørskapsutvikling og innovasjon implementert med støtte fra de norske tilskuddene.

Konferansen vil finne sted både i Poznań og online. Det er gratis å delta, men det er begrenset antall personer. Påmelding er nødvendig for å delta på konferansen på stedet.

Under konferansen vil vi se på hvilken innvirkning gründere har på virksomheten deres og miljøet de jobber i. Vi lærer om nye øko-innovasjoner og løsninger skreddersydd til dagens tider og trender i markedet vårt. Vi vil også diskutere spørsmålet om støtte og medfinansiering fra de norske fondene, deres innvirkning på den polske økonomien og lære hemmelighetene til polsk-norsk samarbeid. Engasjerte utøvere og eksperter vil snakke om de viktigste temaene.

Delta på konferansen Małgorzata Jarosińska-JedynakStatssekretær i Departementet for utviklingsmidler og regionalpolitikk og Darius Budrowski, president for det polske byrået for bedriftsutvikling. Keynote-foredrag om temaet «Innovasjon, ESG og bærekraft – redefinering og styrking av suksess i intelligensens tidsalder». Marcin PetrykowskiStyreleder i Atende SA Capital Group

Blokk I på konferansen er dedikert Internasjonalt samarbeid mellom Polen og Norge. Izabela Wójtowicz, direktør for innovasjonsimplementering i virksomheter i PARP, vil snakke om PARPs norske fond og hvordan Norges støtte påvirker utviklingen av polske virksomheter. Det vil også være en panelsamtale om temaet «Samarbeid med nordmenn – Savoire-vivre som nøkkelen til gode forretningsforbindelser» med deltagelse av eksperter.

Samtidig som Blokk II «Green Innovations – Power on!» Det vil være to rundebord med tittelen «Grønnende prosesser i virksomheter – Fordeler for entreprenøren, Gevinster for miljøet». Energiselvforsyning» og «Økoprodukter – miljøvennlige innovasjoner».

Blokk III «Det er ingen grønn uten blå» vil inkludere en panelsamtale om temaet «Vann og dets miljø – hvordan drive en virksomhet i pakt med naturen?». Filmer om gründere som har fått støtte fra norske midler vil også bli presentert under konferansen.

Vi inviterer deg hjertelig til å delta på konferansen! Registrer deg i dag for å ta din plass på arrangementet.

Mer informasjon om Norge gir innovasjonsdagen.

Database_Development_Services_CMYK

You may also like

Leave a Comment