Home » Norske Signicat kjøper opp den litauiske e-postparao-løsningsleverandøren Dokobit

Norske Signicat kjøper opp den litauiske e-postparao-løsningsleverandøren Dokobit

by Thure Lindhardt

Mobil z. Signatur i systemet for offentlige anskaffelser. Foto av Vladimiro Ivanovo (V)

Norveg el. Identitetsleverandør Signicat har ervervet 100 % av den litauiske e-posten for et ikke avslørt beløp. Aksjer til beslutningstakeren UAB sotsobit. Ifølge selskapet styrker transaksjonen posisjonen til begge selskapene i de baltiske og skandinaviske landene.

Med Signicat støtter vi e-post. Identitetsverktøy vil vi kunne fokusere vår innsats på innovativ e-post. Utvikle valgfrie løsninger, ikke e-post. Identitetsintegrasjon eller e-post. Gintas Balinas, sjefen for Dokobit, er sitert i rapporten for å utvikle identitetsbeslutninger.

Synergien mellom teknologi- og handelsbedrifter vil etter hans mening gjøre det mulig å tilby spekteret av eIDAS-tjenester fra hånd til e-post. Identitetsbekreftelse eller e-post. Tilgang til elektronisk dokumentlivssyklusadministrasjon.

Dokobit fikk 1,66 millioner i fjor. Ifølge den økonomiske rapporten som ble levert til registersenteret, genererte selskapet salgsinntekter på EUR 641.000 og et resultat før skatt på EUR 641.000. I følge Registersenteret var aksjonærene i Dokobit Gintas Balinas, Marius Blaaitis, Ilvinas Kuusas og Paulius Podolskis før salget.

Dokobit treia sigyta mon

I følge rapporten er Signicat den ledende leverandøren av elektroniske identitetsløsninger i Europa og fokuserer på den regulerte finanssektoren. Selskapets omsetning økte fra 24 millioner året før. EUR 2019 opp til EUR 42 millioner.

Det året kjøpte selskapet opp to andre selskaper, det norske selskapet Encap Security og det spanske selskapet Electronic IDentification, en leverandør av tjenester for asynkron bildegjengivelse.

sigij Dokobit, vil vi kunne oppnå rask vekst i den europeiske e-postsektoren. parao markedsandeler som ennå ikke er brukt og vil styrke laget med eksepsjonelt talent. Sammen vil vi strebe etter å bli den eneste e-posten vi trenger for våre virksomheter. identitetsbasert beslutningstaker, sier Asger Hattel, administrerende direktør i Signicat.

Signicat har kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Storbritannia, Tyskland, Nederland og Portugal.

Docobit el. Utvalgsbeslutninger vil fortsatt tas under samme merkenavn.

Verdien av transaksjonen er ikke offentliggjort. Transaksjonen ble gjennomført i samarbeid med advokatfirmaene Ellex Valiunas, Sorainen og Wikborg Rein.

Velg selskapene og emnene som interesserer deg. kilder

Rayti kommenterer

You may also like

Leave a Comment