Home » Norske TV-programledere blir hånet av den spanske Eurovision-talspersonen | Navn

Norske TV-programledere blir hånet av den spanske Eurovision-talspersonen | Navn

by Thure Lindhardt

Ifølge The News 24 uttrykte presidentene først sin beklagelse over at Spania var på topp 5 i det såkalte «Eurovision». Den består av land som ikke trenger å kjempe om en plass i semifinalen. Denne fordelen skyldes at Spania, Storbritannia, Italia, Tyskland og Frankrike er blant de viktigste bidragsyterne til sangkonkurransen.

«Vi la merke til det da. Jeg synes det endelig er deilig å være sulten, å vise alt man kan, «sa en skandinavisk TV-analytiker» Voy a quedarme «.

Sangen og ideen til klippet ble snart kritisert. «Vi la merke til det da. De tror «dette kommer nok til finalen på bekostning av noe Albania». Jeg synes dette programmet er overvurdert. Bestemor reiser seg og danser med henne. Det er som en skisse, sa en annen ekspert.

Det tok ikke lang tid før utdraget fra showet dukket opp på sosiale nettverk og nådde Eurovision-seere fra Spania, som delte videoen med representanten selv.

Scanpix Photo / Blas Cantó fra Spania

«Når jeg ser ting som dette, vil jeg ikke gjenopprette sjelen min. Ingen vet hva jeg går gjennom og hvordan jeg skal prøve å holde meg i live. Jeg klandrer dem ikke, det er tydeligvis greit med dem. Som alltid deler jeg all kjærligheten min, «skrev artisten på Twitter.

Det året mistet den spanske talsmannen ikke bare bestemoren sin, som døde av koronaviruset, som inspirerte ham til å skrive en Eurovision-sang, men tok også farvel med faren sin samme år i 2020 da Dlas Voy skrev A Quedarme.

Blas Canto har støtte fra Ruth Lorenzo og Pastora Soler, fans av Eurovision Song Contest fra hele verden og tidligere spanske representanter.

«Vi kan ikke klandre dem som mangler empati i sjelen. Dessverre er det to sider av verden: de som elsker og de som ikke kan se nesen lenger og føle andres smerte. Jeg elsker deg, Blasa ”, delte Ruth Lorenzo med en meningsfull melding.

Eurovision Song Contest av Blaso Canto:

VIDEO: Blas Cantó – Jeg blir – Spania


I Spania snakket skandalen også i Norge. Statens kringkasting av landet la merke til bemerkningene på showet på grunn av Melodi Grand Prix i den norske musikkkonkurransen og ba Blaso om unnskyldning for å være uenig i ordene til ekspertene som deltok på showet.

«Vi vet også at TIX (norsk representant i Eurovision) kun kommenterte den spanske sangeren og sangen hans pent i Rotterdam. Vi ønsker Spania lykke til på lørdag,» heter det videre.

You may also like

Leave a Comment