Home » Norwegian flyselskap fløy fra Wrocław lufthavn

Norwegian flyselskap fløy fra Wrocław lufthavn

by Gabriel Scott

Oslo Gardermoen er Norges største flyplass og et av de største knutepunktene i Skandinavia. Flyturen fra Wroclaw til flyplassen, 48 km nord for Oslo, tar 105 minutter. Flyselskapene som tilbyr forbindelser til Oslo Gardermoen lufthavn er norske lavprisselskaper som hovedsakelig tilbyr flyreiser til Norge, men også opererer på ruter som forbinder skandinaviske havner med attraktive europeiske destinasjoner.

– Jeg innrømmer at vi ventet mye på avgang av forbindelsene til Oslo-Gardermoen lufthavn. Ikke bare fordi det er et nytt flyselskap som opererer fra Wrocław. Norwegian skulle ta av fra Wrocław for første gang for to år siden, men dessverre ble alle operasjoner kansellert på grunn av pandemien. Nå har Norwegian kommet tilbake til Wroclaw lufthavn. Det er et godt tegn for passasjerer, men også for hele luftfartsindustrien – sier Dariusz Kuś, president for Wrocław lufthavn.

Vi flyr to ganger i uken – mandager og fredager – fra Wrocław til Oslo Lufthavn Gardermoen. Dette internasjonale knutepunktet er et praktisk overføringsalternativ for reiser ikke bare i Skandinavia, men også i hele Europa.

Post-pandemisk flyging er tilbake på moten

Sommerflynettverket har allerede vakt stor interesse blant passasjerene. Særlig sørforbindelsene er vellykkede, også de som er tatt med i rutetabellen. Fra slutten av mars til 7. april ble mer enn 90 prosent registrert i fire kardinalpunkter. fylle flyet. De neste fire retningene var litt mindre enn 90 prosent fylt, og fem andre – mellom 80 og 90 prosent. De mest populære inkluderer Malaga (relansert 1. april), Alicante, Palma, Paris, Athen (relansert 1. april), Paphos, Dublin og Palermo.

– Opphevelsen av pandemierestriksjonene har ført til at flere og flere passasjerer velger å reise med fly igjen. Den største interessen observeres selvsagt i sørlige retninger, og her spår vi at den vil øke systematisk til et nivå nær 100 % i sommerferien. på de mest populære rutene – understreker Cezary Pacamaj, visepresident for Wrocław lufthavn. Han legger til at sommerflynettverket legger til rette for å planlegge storbyferier i helgene: – Takket være en slik flyrute kan vi ankomme de mest interessante byene i Europa, som Roma eller Venezia, uten å være fri fra jobb.

Flyreiser fra Wroclaw. Nyheter i timeplanen

Flyreiser til Oslo Gardermoen lufthavn er bare én av de syv nyvinningene i den nye rutetabellen. Ryanair lanserte tre nye destinasjoner. Flyene flyr allerede til Stockholm-Arlanda og Venezia-Treviso og vil starte en forbindelse 2. mai Torino. Nye Wizz Air-produkter ble lansert forrige uke: Barcelona-El Prat og Tirana med de første flyvningene som starter 1. august og Rhodos – fra 2.8.

Årets sommerrute inkluderer 85 forbindelser – 55 lavpris-, 23 charter- og 7 nettforbindelser. Blant de typiske feriedestinasjonene har vi blant annet Alicante, Malta, Podgorica, Burgas, Paphos, Palermo, Zadar og Kutaisi, mens charterforbindelser hovedsakelig er Hellas, Spania, Egypt, Tyrkia og Tunisia.

You may also like

Leave a Comment