Home » Novembal lanserer en ny sporty stopper med lekkasjesikker teknologi

Novembal lanserer en ny sporty stopper med lekkasjesikker teknologi

by Thure Lindhardt

Novembal, en av de ledende leverandørene og spesialistene innen design og sprøytestøping av plastlukkinger, med tre produksjonsanlegg i Nord-Amerika, leverer hvert år milliarder av lukkinger til emballasjeindustrien over hele verden. Novembal er en del av Sidel Group, en av de tre Tetra Laval industrigruppene og en av de viktigste leverandørene av løsninger for emballasjeindustrien.

I lys av den økende etterspørselen etter bærekraftige emballasjeløsninger med «on-the-go» funksjonalitet, har Novembal foretatt omfattende undersøkelser for å finne det beste tilbudet for sine kunder og forbrukere. Novembal har derfor signert en eksklusiv kontrakt med SmartSeal, et europeisk selskap med base i Norge som spesialiserer seg på ventilteknologi.

Ingen søl, ingen søl

Den nye Novactive 28, tilgjengelig i forskjellige farger for halsdesignene 1881 og 1810, er utstyrt med en unik og patentert anti-sølventil fra SmartSeal. Hovedtrekkene som skiller den nye lukkingen fra andre tilgjengelige på markedet er: støvhette som låses i 180 grader; Den sikre forseglingen muliggjør et trykkinnhold på opptil 3 bar; Forbedret tape-utforming som er åpenbar for manipulering, forblir festet til hetten for å redusere avfall; Ultralett; 100 % sprutsikker.

«Den nye Novactive28 er rettet mot alle drikkevareselskaper som ønsker å tilby sine forbrukere en unik og annerledes løsning (…) Og når forbrukeren først opplever den 100 % lekkasjesikre funksjonen, kommer han aldri tilbake. Lokk! Forbrukere kan returnere flasken og det kommer ikke en eneste dråpe ut av flasken. Kombinert med Novembals dybdekunnskap om drikkevaremarkedet og kundeservicetilnærming, er vår aktiv 28. november er, uten uten tvil den beste oppskriften for enhver drikkevareprodusent. Målet vårt er å ha den beste teknologien tilgjengelig, sier Michelle Wycoff, direktør for ny forretningsutvikling i Novembal.

You may also like

Leave a Comment