Home » NSK valgte Seco/Warwick-løsningen | MM industrimagasin

NSK valgte Seco/Warwick-løsningen | MM industrimagasin

by Peter Østbye

Systemet er beregnet for sfæroidisering av smiing laget av rullelagerstål. Den teknologiske linjen, basert på en rulleovn, er beregnet for varmebehandling av deler hvorfra, etter påfølgende teknologiske prosesser, lagres settes sammen, f.eks. i bilsektoren.

Hele den teknologiske linjen som leveres, som fungerer automatisk, inkluderer: et drevet lastebord, lasteheiser med sidelast, varmekamre og kontrollerte kjølekamre, kjøletunneler, heiser og lossebord, og et elektrisk skap med komplett, automatisk visualiseringssystem som gir full kontroll over løpet av produksjonsprosessen. Produksjonslinjen sammensatt på denne måten garanterer total automatisering og perfekt repeterbarhet av de behandlede elementene. Gjentakelsesnøyaktighet og høy kvalitet er også viktige faktorer ved produksjon av så følsomme komponenter som lagre.

Vi vet det Produksjon av lagre krever det høyeste nivået av presisjon. Den nødvendige metallografiske strukturen i produksjonsprosessen kan kun oppnås takket være et strengt og repeterbart regime på mange timer med den termiske prosessen. Derfor er produksjonslinjen vår basert på full prosessautomatisering. Dette gjør det mulig å eliminere alle feilene på grunn av den menneskelige faktoren. Vi jobber for NSK for andre gang, vi leverer nøyaktig samme produkt som i 2015, noe som for oss er et signal om at vi er en velprøvd bedrift for vår samarbeidspartner. Etter å ha brukt den første kjøleren i syv år, valgte NSK Seco/Warwick igjen, og jeg kunne ikke forvente et stort kompliment. Vi prøver å være en partner som lytter, løser problemer, tilpasser teknologien til behov og til slutt: oppfyller kravene til selv de mest krevende produksjonsprosessene – sa Piotr Skarbiński, visepresident med ansvar for dette produktsegmentet i Seco/Warwick Group.

You may also like

Leave a Comment