Home » Ny administrerende direktør for Siemens Mobility i Polen – Computerworld

Ny administrerende direktør for Siemens Mobility i Polen – Computerworld

by Gunnar Garfors

Fra begynnelsen av januar 2022 overtok Hubert Meronk oppgavene som administrerende direktør for Siemens Mobility i Polen, og erstattet Krzysztof Celiński, som går av med pensjon etter mer enn 40 år med profesjonell aktivitet.

Siemens Mobility har vært aktiv i Polen i tre tiår og implementerer prosjekter innen områdene jernbanekjøretøy, jernbaneinfrastruktur, service og komponenter. Selskapet leverte blant annet de første Inspiro-t-banekjøretøyene i Warszawa, Combino-trikker til Poznań og har i mer enn 10 år vært leverandør av komponenter til produsenter av jernbanekjøretøyer og jernbanesystemer i hele Polen.

«Nå er det tid for neste steg. Vi ønsker å opprettholde den ledende posisjonen innen multisystemlokomotiver, men også implementere våre andre skinnekjøretøyløsninger i stor skala, inkludert regional- og høyhastighetstog og elektrifiseringssystemer.

Sjekk også:

og kontroll av jernbanetrafikken, som vil bidra til modernisering av hele jernbanetransportsystemet i Polen. På lang sikt fokuserer vi også på digitalisering, cybersikkerhet og fremveksten av moderne systemer i Polen som vil muliggjøre sikrere, enklere og mer effektiv reiseplanlegging for passasjerer og jernbaneoperatører.» – han sa Hubert Meronk, ny president for Siemens Mobility i Polen. Den nåværende sjefen for Siemens Mobility har lang erfaring innen jernbane, prosessmodellering, konstruksjon og implementering av digitaliseringsstrategier og IT-systemer på det polske og utenlandske markedet. Han har blant annet gjennomført IT-prosjekter for den norske jernbanen og de siste årene har han vært styremedlem i Metro Warszawskie.

I tillegg fikk han leder- og yrkeserfaring i ledende stillinger i CapGemeni i Norge, VincCard i USA og i Polen, Bank PKO BP, Bank BOŚ Bank, LOT Polish Airlines, T-Systems Polska og Bank Pocztowy. Han studerte IT i Norge og USA.

Han erstattet Krzysztof Celiński, som trakk seg etter mer enn 40 års tjeneste.

You may also like

Leave a Comment