Home » Ny naken klasse 125 for 2023. Beskrivelse, bilder, spesifikasjoner

Ny naken klasse 125 for 2023. Beskrivelse, bilder, spesifikasjoner

by Peter Østbye

Barton Street-R er den første i det nakne 125 motorsykkelsegmentet. Den krever ikke førerkort klasse A, sjokkert over den billige prisen, overbevist av moderne stil og utførelse av høy kvalitet.

Barton Motors fullfører utvalget av tohjulinger i 125-klassen for 2023. Utvalget til dette polske merket vil bli supplert med en naken motorsykkel under navnet gate-r. Den kombinerer den klassiske formen til et bredt styre, synlig motor og lampe med moderne designløsninger. Barton Street-R vil appellere til alle som leter etter en hverdagssykkel som skiller seg ut fra mengden og… som ikke krever full klasse A førerkort.


FLOTT DESIGN – bare Barton Street-R

I sin moderne form gate-r Den er preget av mange designsmaker. Det malte sidepanelet refererer til gitterrammen som er kjennetegnet på legendariske nakne sykler. Det er også en stripe på felgene i en farge som matcher kroppen. Den bakre delen av motorsykkelen bør også tas i betraktning: den er slank og har en sporty form. Dette takket være filigranrammen til bilskiltet og skjermen, som er montert på svingarmen i tråd med dagens trend.

Den dynamiske linjen understrekes også av den kraftige drivstofftanken og motordekselet. Belysningen er helt basert på LED-teknologi. Distinkte kjørelys omgir LED-hovedlyset. Blinklysene og baklyset er også LED. For ikke å glemme er de lettleste og gjennomsiktige klokkene, som også viser gjeldende utstyr. Bemerkelsesverdig er kollisjonsbøylene som er standard, som ikke bare beskytter motorsykkelen mot fall, men også gir stil.

Som det sømmer seg for en naken tohjuling, sørger Street-R for en oppreist sittestilling, som ikke bare er preget av høy komfort, men også av sikkerhet når du kjører motorsykkel. Sofaen er en kombinasjon av komfort og stil – den er i ett stykke, men passasjersetet har blitt betydelig hevet og visuelt atskilt.

Dimensjoner og chassis til Barton Street-R

Barton Street-R er et ideelt kjøretøy for byen, hver dag, for mindre og mer avanserte mennesker. Med en vekt på 124 kg (en av de laveste i konkurransen), tilbyr den kjørekomfort som kan sammenlignes med en sykkel. Den smale utformingen (745 mm) sikrer smidighet i den trange byen, den lange akselavstanden (1360 mm) sørger for tilstrekkelig stabilitet og takket være det brede styret kan hver manøver utføres med letthet og absolutt sikkerhet.

En teleskopgaffel fungerer foran, en sentralt montert støtdemper bak og motorsykkelen beveger seg på 17-tommers hjul – chassiset garanterer den rette balansen mellom komfort og kjørepresisjon. Denne sykkelen kjører perfekt. En stor bekvemmelighet for daglig bruk er det fabrikkinstallerte hovedstativet.

Barton Street-R: 125 motor

Motoren til Street-R er en luftkjølt ensylindret motor med et slagvolum på 125 cm³. Den oppnår en effekt på 8,8 kW, det vil si nesten 11 hk. I kombinasjon med den passende konfigurerte 5-trinns manuelle girkassen (med clutch), tilbyr Street-R en kombinasjon av dynamiske starter fra trafikklys, som garanterer fleksibilitet i akselerasjonen, mens marsjfarten muliggjør komfortabel cruising over lengre avstander.

Drivstofftanken rommer 11 liter, som betyr en rekkevidde på over 400 kilometer med et drivstofforbruk på 2,6 liter per 100 km. Skivebremser sørger for sikkerhet: foran er det en 3-stemplet bremseklave på en skive med diam. 240 mm; Baken har en to-stempel caliper og en 220 mm skive. Motorsykkelen har et CBS-system som forbedrer stabiliteten til motorsykkelen ved hard og brå bremsing.

Barton Street-R 125 2023 – er det verdt det?

Barton Street-R blir et av de mest interessante og konkurransedyktige forslagene i sitt segment helt fra debuten. Den kombinerer utførelse av høy kvalitet, et friskt utseende samt god manøvrerbarhet og eksepsjonell dynamikk. Og alt dette til en overraskende lav pris – på premieretidspunktet var det bare PLN 8 599.

Finn din nærmeste Barton Motors-forhandler og be om å prøvekjøre Street-R.

Tekniske spesifikasjonerVOLUM: 124cc
KONTROLL OG SYLINDER: 4T ensylinder
KJØLING: med fly
MAKSIMAL EFFEKT: 9,5 HK / 8500 rpm.
GIR: 5-trinns
LENGDE: 1970mm
HØYDE: 1100mm
BREDDE: 745 mm
AKSELAVSTAND: 1360mm
VEKT: 124 kg
NYTTELAST: 150 kg
FELGER FORAN/BAK: ​​1,85X17/2,5X17
DEKK FORAN/BAK: ​​90/90-17 / 120/80-17
BREMSER FORAN/BAK: ​​Skive/Skive
DRIVSTOFFTANK: 11l
DRIVSTOFFFORBRUK: 2,6 l/100 km

You may also like

Leave a Comment