Home » Ny nettside fra Norvege-fr.com – Norvege-fr.com

Ny nettside fra Norvege-fr.com – Norvege-fr.com

by Thure Lindhardt

Ny side, nytt design! Oppdag den nye nettsiden til Norvege-fr.com! Den fullstendig redesignede nye nettsiden for Norge gir deg en mer moderne og intuitiv stil. Alle seksjoner har blitt redesignet for å gi deg en bedre brukeropplevelse. La deg guide gjennom hjertet av den splitter nye nettsiden Norvege-fr.com!

Norvege-fr.com | en ny side for 20-årsjubileet

For å feire 20-årsjubileet til siden 🎂 (og ja !!), har vi jobbet i flere måneder for å tilby deg en helt ny versjon av siden. Så vi er glade for å kunngjøre at den er online. Siden den åpnet 23. desember 2001, har vi alltid ønsket at den skulle fortsette å utvikle seg. På 20 år har teknologien utviklet seg kontinuerlig. Arbeidet startet for noen måneder siden og er ennå ikke fullført. Vi har fortsatt mye mer arbeid å gjøre for å fullføre opplevelsen din. Vi måtte endre over 3000 nyhetsartikler, 200 oppskrifter, 1500 arrangementer … og alle andre seksjoner.

Norvege-fr.com | en ny redaksjonell linje

Med denne omstarten har vi bestemt oss for å vurdere vår redaksjonelle linje. Norvege-fr.com vil tilby færre nyhetsartikler, men stadig flere turist- og kulturartikler. Målet vårt er at du skal oppdage Norge og la deg reise! Våre kilder? Regelmessige reiser til Norge, franskmenn og nordmenn bosatt i Norge!

I mars 2021 gjennomførte vi en undersøkelse av våre «følgere» for å finne ut hva de vil ha. Resultatet var endelig. 67 % var for å åpne et vindu til andre nordiske land som Sverige, Island, Finland og Danmark! Siden vil trolig utvikle seg i denne retningen om noen måneder (litt mer tålmodighet). Men selvfølgelig forblir hovedaktiviteten vår dedikert til Norge!

Norvege-fr.com | Elgar vår maskot har også utviklet seg

Momentumet vårt, med kallenavnet Elgar, har også utviklet seg godt siden starten. Han gikk gjennom flere faser for å komme til denne søte lille figuren som er veldig fargerik. Det eneste som ikke har endret seg med Elgar er at han fortsatt myser så mye 🤣 og vi elsker det 😍! Det vises overalt på nettstedet Norvege-fr.com, men også på alle våre sosiale nettverk. I fremtiden vil han følge oss på våre reiser. En liten fe fødte ham i en pen plysj (som selvfølgelig krysser). Elgar startet eventyret med oss ​​for 20 år siden, og han vil ikke forlate oss!

Elgar elgen, maskoten til Norvege-fr.com!

Norvege-fr.com i noen få tall

Norvege-fr.com har mer enn 6 000 abonnenter på Facebook, 4 800 medlemmer i forumet, 120 000 sidevisninger per måned og mer enn 60 000 besøkende per måned.

Norvege-fr.com blir jevnlig sitert i pressen, på Internett, i turistbrosjyrer, på TV, på radio osv.: France 5, Radio Le Mouv «, Radio France, Le Guide Bleu Norway, Chérie FM, Le Guide de Routard, Google News, den norske ambassaden i Frankrike, Le Petit Futé, det norske turistkontoret i Frankrike … og mange andre!

Finn oss på våre sosiale nettverk: Facebook, Twitter, Instagram og Linkedin. Vi åpnet til og med en kjede Youtube ! Ikke nøl med å abonnere for å hjelpe oss litt 😉 Lover, nye videoer kommer snart …

Norvege-fr.com | Utvikling fra 2001 til 2021

For en lang vei og hvor mange møter på 20 år! Vi benytter anledningen til å takke alle som på en eller annen måte har bidratt til suksessen til Norvege-fr.com. Så en stor takk til Daniel (vår favorittkanadier som bor i Norge), Kari (vår norske venn bor fra Oslo), Karine (vår fransk-norske venn) og alle de andre franskmennene eller nordmennene: Angeline, Moonlight, Snøball, Anne -Inger, høst …

Vi oppfordrer deg til å gå gjennom utviklingen av nettstedet siden det ble opprettet i 2001:

Norvege-fr.com i 2001

Norvege-fr.com-nettstedet i 2001

Norvege-fr.com i 2003

Norvege-fr.com-nettstedet i 2003

Norvege-fr.com i 2006

Nettstedet Norvege-fr.com i 2006Norvege-fr.com i 2011

Norvege-fr.com nettsted i 20111

Norvege-fr.com i 2016

Nettstedet Norvege-fr.com i 2016

Velkommen til Norvege-fr.com 2021!

You may also like

Leave a Comment