Home » Nye direkteforbindelser fra Toruń. Vi skal til Oslo og Gøteborg

Nye direkteforbindelser fra Toruń. Vi skal til Oslo og Gøteborg

by Peter Østbye

Flere og flere utenlandske byer kan nås fra Toruń uten å måtte bytte tog. Fra august kan du reise direkte til Skandinavia. Man må imidlertid innrømme at en slik reise bare venter på de virkelig sta.

Arkeologisk forskning har startet på Toruń Boulevard

Paris, Wien, Budapest eller kanskje Berlin? Hver av disse europeiske hovedstedene kan nås fra Toruń med Flixbus, mens vi med Sindbad også kan nå Roma, Brussel eller Zürich. Så hvis du vil unngå overføringer, er alt du trenger å gjøre å gå til busstasjonene i Toruń og… fortsette reisen.

I de første dagene av august Listen over byer som kan nås fra Toruń utvides. Flixbus informerte om åpningen av en annen internasjonal linje (identifisert som N1202), på ruten som det vil være et stopp i byen Copernicus. De grønne trenerne starter kurset i Kraków, hvorfra de for eksempel kommer via Toruń til Oslo. På en slik tur trenger vi ikke helt til hovedstaden i Norge, pga Kjøretøyet vil også gjøre stopp i andre skandinaviske byer underveis. En av dem blir Karlskrona, hvor sjødelen av reisen og fergeoverfarten fra Gdynia skal avsluttes. Ruten inkluderer også Växjö, Värnamo, Jönköping, Borås og Gøteborg.

Vi anbefaler

For mange passasjerer kan et besøk til hovedstaden i Norge eller Gøteborg, Sveriges nest største by, være en fristende visjon. Det er imidlertid ingen tvil om at reise til lands og sjø vil være mer for de som ikke har noe imot å tilbringe veldig lange perioder på veien og de som unngår fly som pesten. Når vi drar fra Toruń til Oslo, må vi være forberedt En reise som vil ta… 27 timer. Busser går fra stasjonen kl ul. hver dag, både på hverdager og i helger, kl 15:00. Dąbrowskiego, og de vil nå hovedstaden i Norge, i hvert fall etter planen, klokken 17:55, men dagen etter. Pris per tur? PLN 349,99inkludert plass i dobbeltlugar på fergen til Karlskrona.

Med fly kan vi komme oss mye raskere til hovedstaden i Norge og vanligvis mye billigere. Fly til Oslo er for eksempel mulig. fra Gdansk og tar bare en og en halv time. Mange augustdager lange Lavprisflyselskaper tilbyr billetter til en pris på rundt PLN 70–80 per flyreise. Og selv om du først må komme deg til Tri-City Airport, og husk at Ryanair og Wizzair-fly lander i Oslo Sandefjord-Torp, hvorfra du fortsatt trenger å komme deg til sentrum av den norske hovedstaden, vil en slik transferreise koste mye raskere enn en direkte busstur. Dette endrer imidlertid ikke det faktum at det nye Flixbus-forslaget representerer en ytterligere utvidelse av listen over tilgjengelige forbindelser fra Toruń.

Vi anbefaler

Flixbus er ikke den eneste – et bredt utvalg utenlandske kurs fra byen vår tilbys også av nevnte Sinbad, hvis kjøretøy går fra bussholdeplassen ved Toruń Miasto jernbanestasjon. Forslagene inkluderer direkte forbindelser til de fleste av de mest kjente byene i Tyskland, Belgia, Nederland og Sveits. Men det er ikke alt – i august skal vi også fra Toruń til Barcelona. Billettprisen er 555 PLN og reisen til hovedstaden i Catalonia tar mindre enn 34 timer.

Elskere av Italia vil også få valuta for pengene. Sinbad tilbyr en reise til mange byer i solfylte Italia, inkludert Roma. Den lengste italienske holdeplassen fra Toruń er imidlertid Lecce sør i landet – hvis bussen kommer i tide, tar hele reisen nøyaktig 33 timer og 35 minutter. Billettprisen er 550 PLN.

Vi anbefaler våre Facebook-grupper og -sider:

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment