Home » Nye rapporter etter den sjokkerende ulykken i Gucin. 4 år gamle Miłoszek er død

Nye rapporter etter den sjokkerende ulykken i Gucin. 4 år gamle Miłoszek er død

by Gunnar Garfors

Tragedien skjedde torsdag 8. juni på Corpus Christi-dagen i byen Gucin nær Ostrołęka. Ifølge etterforskerne mistet føreren av Audien kontrollen over kjøretøyet i en kurve før jernbaneovergangen, forlot veien og krasjet inn i et tre på siden av veien.

Gucin. 4-åringen er død Anklager mot faren

Miłoszek, sjåførens fire år gamle sønn, døde på stedet. Mannen ble kjørt til sykehus. Helsetilstanden hans tillot ham ikke å bli avhørt på flere uker. Dette har bare blitt oppnådd de siste dagene, som Elżbieta Łukasiewicz, talskvinne for distriktsadvokatens kontor i Ostrołęka, kunngjorde i et intervju med TVN Warszawa.

– Den 25. juli fant prosedyretiltak som involverte Andrzej P. sted. Han ble anklaget for to anklager: forsettlig brudd på trafikkreglene og å ha forårsaket en dødelig trafikkulykke der 4 år gamle Miłosz P. døde på stedet – sa hun.

Den andre påstanden gjelder kjøring av bil i landtransport i alkoholpåvirket tilstand og den tidligere rettslige straffen for kjøring i påvirket tilstand. Tester viste at 30-åringen hadde rundt to promille alkohol i systemet på tidspunktet for tragedien.

Ulykke i Gucin. Sjokkerende detaljer

Łukasiewicz la til at Andrzej P. erklærte seg ikke skyldig og nektet å gi forklaringer. Retten besluttet å ilegge ham en tre måneders varetektsfengsling, som han vil sone i et anlegg der medisinsk behandling er mulig på grunn av hans helsetilstand. Han risikerer opptil 12 års fengsel

Kort tid etter ulykken kom de sjokkerende omstendighetene frem. Etterforskernes funn viser blant annet at 30-åringen kjørte i alkoholpåvirket tilstand og fikk kjøreforbud. I tillegg satt ikke sønnen bakerst i et bilsete under reisen, men heller på fanget til faren.

Var du vitne til en viktig hendelse? Har du sett noe fascinerende eller sjokkerende? Vil du at vi skal beskrive et viktig tema? Skriv til oss! Du kan sende oss informasjon, bilder og opptak til info@radiozet.pl.

RadioZET.pl/TVN Warszawa

You may also like

Leave a Comment