Home » Nyheten sjokkerte Norge. Den unge idrettsutøveren er savnet

Nyheten sjokkerte Norge. Den unge idrettsutøveren er savnet

by Erlend Loe


Instagram / Eivind Sporaland / På bildet: Eivind Sporaland

Rafal Szymanski


Eivind Sporaland er sporløst forsvunnet. Norsk politi forsøker å spore opp en 22 år gammel skiskytter. Søket dekker hele landet.

Den unge utøveren ble sist sett søndag (19. mars). Om morgenen forsvant Eivind Sporaland fra hjemmet sitt på Lillehammer og forsvant sporløst. Fans har rett til å bekymre seg.

Som Rune Vegard Huse fra politiet i bydel Innlandet fortalte til «Dagbladet», antar tjenestene at skiskytteren fortsatt er i live. Frivillige og 70 sivilforsvarsoffiserer er involvert i søket.

Spillerens trener er rådvill. – Vi ville hjelpe, men for mange var letingen veldig utmattende og følelsesladet. Men å ikke gjøre noe i denne situasjonen ville vært enda verre, la Aasmund Steien til.

SE VIDEOEN: En flott retur til PKO Ekstraklasa. Uventet klubbavgjørelse

TV «NRK» publiserte sitt telefonnummer og beskrivelse. Ifølge de siste opplysningene undersøker lokale tjenester telefonspor, historikken til 22-åringens bankkort og andre spor.

Nordmennene hadde store forhåpninger til Sporaland. Skiskytteren regnes som et kjempetalent i landet sitt, spesielt i hjembyen Lillehammer, hvor han trente i et privat lag.

Les også:
Klasse på og utenfor bakken. Polakkene gjorde det for Kubacki
årets parade? Stjernen ble fanget på en uvanlig måte [WIDEO]
Hvis du vil holde deg oppdatert på sport, abonner på den daglige delen av de viktigste nyhetene. Bruk vår chatbot med et klikk HER.

You may also like

Leave a Comment