Home » Nyhetene: David Ahman: Det er fantastisk! jeg er stolt

Nyhetene: David Ahman: Det er fantastisk! jeg er stolt

by Catherine Monroe

– Det er utrolig. Vi visste at vi skulle spille mot en veldig sterk motstander. Men vi presenterte oss utrolig bra. Jeg er veldig stolt over det vi har fått til – sa svensken etter finalen i EM i sandvolleyball. David Ahman. Sammen med Jonathan Hellvig vant han gullmedaljen etter en fantastisk turnering.

De 20 år gamle skandinavene var i toppform og presenterte seg som rutinerte veteraner i finalen. De følte ikke noe press om å spille den viktigste kampen i deres svært korte karriere. Og Königsplatz i München, som var fylt til siste plass, gjorde ikke noe absolutt inntrykk på henne. De scoret de tsjekkiske olympierne i stil med store mestere Ondrej Perusic og David Schweiner i to enkle sett 2:0 (21:16, 21:15).

– Vi har gått glipp av en medalje på et stort arrangement lenge, så vi er definitivt fornøyd med sølvet. Vi beklager at vi ikke vant finalen, men vi må innrømme at svenskene spilte veldig bra og selv om vi ikke spilte en dårlig kamp, ​​fortjente de definitivt seieren – innrømmet Ondrej Perušič.

I semifinalen presterte svenskene enda bedre, og slo den beste duoen i verden de siste årene Anders Berntsen Mol / Christian Sandlie Sorum (Norge) 2-1. – Hatten av for svenskene – sa treneren til de polske volleyballspillerne Grzegorz Klimek etter finalen. – De vant jevnt mot de alltid farlige tsjekkerne. Det ser ut til at en annen mektig duo har sluttet seg til de allerede brede verdenslederne. Svenskene var suverene i vanskelige situasjoner, de hadde et velutviklet blokkforsvar. Styrken deres var den raske overføringen til antennen. Det kan være imponerende.

De entret medaljesonen i meget god stil Bartosz Losiak og Michael Bryl. I semifinalen tapte polakkene mot Tsjekkia med nesten 0:2 (15:21,11:21), og måtte deretter erkjenne nordmenns overlegenhet i kampen om bronse. 0-2 (16:21, 17:21).

I søndagskampene så det ut til at spillerne våre var avskåret fra oksygen. Det er ingen logisk forklaring på dette. Kanskje spillet var slitent i to uker, kanskje følelsene var for sterke? Gjerne fra Tyskland (før start i EM vant polakkene eliten i Hamburg – red.anm.). Vi kommer tilbake med hevet hode og vet at paret vårt kan vinne med de beste i verden. Den sesongen vant Łosiak og Bryl fire gullmedaljer. Jeg tror vi kan være optimistiske med tanke på fremtiden – Grzegorz Klimek slott

You may also like

Leave a Comment