Home » Nyheter: Bartosz Łosiak: Det er fortsatt ikke nok

Nyheter: Bartosz Łosiak: Det er fortsatt ikke nok

by Catherine Monroe

– Vi tapte de to viktigste kampene om medaljer. Vi ga likene. Vi må fordøye det – sa Bartosz Łosiak etter strand-EM, som hun endte på fjerdeplass sammen med Michał Bryl.

Michael Bryl og Bartosz Losiak De befant seg i medaljesonen i strand-EM. Det polske laget fra München kom imidlertid tilbake uten medalje. Først tapte de for Tsjekkia i semifinalen, og deretter mot det norske laget om bronsemedaljen. – Vi tapte de to viktigste kampene om medaljer. Vi ga likene. Det må vi fordøye. Om ett år har vi nok et EM foran oss. Jeg håper at vi vil vise oss fra vår bedre side i dette – kommenterte Bartosz Łosiak.

Polakkene kunne ikke finne årsaken til at kampene om medaljene ikke ble igangsatt. – Søndagen var ikke så heldig for oss. På dette tidspunktet er det vanskelig for meg å si hvorfor. Kanskje energien er borte. Vi gjorde faktisk ikke noe annet. Selv om vi var fokusert fra begynnelsen, var denne dagen en helt annen enn før – sa Michał Bryl.

Dette er bare den første sesongen Bryl har slått seg sammen med Łosiak. Selv om det var det verste stedet for en idrettsutøver i EM, prøvde polakkene å se etter positive sider. – Dette er vårt første EM. Det viktigste er at vi kom oss til søndag. Ingen forventet at denne søndagen ikke ville bli slik. Du må trekke konklusjoner og kjempe neste år la Bryl til.

Sesongen er ikke over for de hvit-røde ennå. De neste Beach Pro Tour-turneringene ligger foran dem, men resultatene så langt gjør dem optimistiske med tanke på fremtiden. – Nå er det ikke tid for en oppsummering, for sesongen pågår fortsatt, men ser tilbake vi vant i Hamburg, spilte vi EM til slutten. Etter en tid burde vi være fornøyd med de siste to ukene. Sesongen er en overgangsperiode. Vi bør nærme oss hverandre og lære av hverandre. Det er positivt, men vi er ikke fornøyde fordi vi forlater EM uten noe – avsluttet Łosiak.

You may also like

Leave a Comment