Home » NYO3 i Norge leverer ernæring på høyt nivå, og dukket opp under arrangementet “Norwegian Healthy Product Display Month”

NYO3 i Norge leverer ernæring på høyt nivå, og dukket opp under arrangementet «Norwegian Healthy Product Display Month»

by Thure Lindhardt

Nordic Norway er kjent for sin lang levetid, sin naturlige og rene livsfilosofi og helseprodukter. I Kina, for å fremme kineseres dybdeforståelse av norske helseprodukter, ledet den norske ambassaden i Kina etableringen av Norwegian Health Products Group (NHPG). Norske merker som NYO3 åpner i fellesskap opp det kinesiske markedet og fremmer promotering av norske merker i Kina.

Den 24. juni gikk Innovasjon Norge sammen med mange norske bedrifter og merkevarer for å holde «Norwegian Health Products Display Month»-arrangementet i taxfree-butikken til Beijing Diplomatic Service Bureau, som tiltrekker mange brukere til å sjekke inn og besøke. NYO3, et high-end kostholdsmerke fra Norge, dukket opp på arrangementet, og brakte det rene naturlige merkekonseptet og den unike marine fosfolipidernæringen til arrangementsstedet, og hjalp flere brukere til å forstå og sette pris på den sunne livsstilen fra Nord-Europa.

Ved å låse opp passordet for helse og lang levetid, fortsetter NYO3 å fremme ernæringsmessige oppgraderinger

Som en uunnværlig del av nordisk langtidsernæring, har kvalitetsgenene til NYO3 blitt gravert inn i benmargen siden merkets fødsel. I 1911 nådde den norske polfareren Amundsen Sydpolen for første gang, og opptakten til at mennesker hentet næringsstoffer fra det ekstremt kalde miljøet ble avduket. Blant dem ble det marine fosfolipid type OMEGA-3 fra Antarktis vitenskapelig bevist å være mer gunstig for menneskelig absorpsjon. Så, sammen med laks og bær, ble det «Norske tre skatter» som gir lang levetid og næring til nordmenn.

NYO3 betyr «Norges nye ernæring representert ved OMEGA-3», som følger merkevarekonseptet som kommer fra Norge og ren natur, og er forpliktet til å levere en sunn livsstil i norsk stil. Stjerneproduktet er ren antarktisk krillolje, 80 % OMEGA-3 høy Ren fiskeolje og ren arktisk selolje er populære i innenlandske og utenlandske markeder på grunn av deres effektivitet i å senke blodlipider, forbedre antioksidantkapasiteten og forebygge og kontrollere kardiovaskulær og cerebrovaskulær sykdommer. I Norge nyter NYO3 ren antarktisk krillolje omdømmet til Norges «Nye Nasjonalskatt». I Kina har rene antarktiske krilloljeprodukter okkupert nr. 1-salget i Tmall International Krill Oil-kategorien i 12 måneder på rad, og ledet den nye helsekategorien. forbrukstrend.

Ta nasjonal helse først, levere det norske konseptet sunt liv

Under tuyere innleder helseprodukter en gullalder med rask utvikling. Bekymret for ernæringshelsen og sikkerheten til hele folket, deltar NYO3-merket aktivt i store merkevareaktiviteter med en fremtidsrettet visjon, og formidler konseptet om sunn ernæring som kommer fra Norge. 4. desember 2021 ble NYO3, som en av de 12 norske merkene som kom inn på den norske ambassaden, invitert til å delta på «Winter Market» Open Day Event til den norske ambassaden i Kina; 26. februar 2022 ble NYO3 invitert til Shanghai General Office. Konsulatet deltok på den norske vintervårfestivalen, og lokket Norges generalkonsul i Shanghai til å stoppe og besøke. Norsk Innovasjonsbyrå og Beijing Diplomatic Duty Free Store arrangerte i fellesskap arrangementet «Norwegian Health Products Display Month», og NYO3 strålte nok en gang.

Ikke nok med det, NYO3 har deltatt på China International Import Expo tre ganger, oppnådd strategisk samarbeid med plattformer som Tmall International og Douyin, og slått seg sammen med autoritative organisasjoner og industriforskere for i fellesskap å gå inn for det nye konseptet med næringsrik kost, med raffinert og høykvalitets økologisk produktkjede. , som har fått bred oppmerksomhet fra industrien og brukere i inn- og utland.

NYO3 har enestående kvalitet og styrke, og distribuerer omfattende kostholdsernæring

Som formidler av sunn livsstil i Norge implementerer NYO3 det naturlige og rene merkekonseptet i produksjon, og samarbeider med strategisk partner AKER, ved hjelp av to kjerneteknologipatenter av Eco-harvesting økologisk fiske og Flexitech ferskvann, lojale mot kvaliteten av naturlige råvarer, strenge utvalgsstandarder, fortreffelighet og høykvalitets kvalitet har vunnet anerkjennelse av autoritative institusjoner. Ikke bare har GMP, HACCP, FDA og andre internasjonale standard profesjonelle sertifiseringer, men rene antarktiske krilloljeprodukter har også blitt nominert til «OMEGA-3 Product of the Year»-listen til Nutra Ingredients-Asia Award 2020, og vant «2021 Best Product of the Year» utgitt av den internasjonale myndigheten ORIVO. Innflytelsesrik og kreativ merkevarepris»!

I tillegg til dybdepolering av kvalitet, har NYO3 også fortsatt å akselerere utformingen av produktdiversifiseringsscenarier. Den har dekket mer enn 20 kostholds- og kosttilskuddsprodukter i 9 kategorier som hjerte- og hjernepleie, leverpleie, metabolsk regulering, leddpleie og skjønnhet og skjønnhet, og bringer globale familier til verden. Mer høykvalitets og mer omfattende ernæringsvalg har kommet, og den raske fremveksten av «high-end dietary nutrition brands» er oppnådd.

Med lanseringen av denne «Norsk sunne produktvisningsmåned» vil NYO3 fortsette sitt merkekonsept som alltid, omfattende kombinere naturlig ernæring og moderne teknologi, og kontinuerlig utvide nye forbrukerkrav, og konkurrere sterkt i kostholdskonkurransen med naturlig og ren kvalitet fra Norge. Gjør ditt beste for å beskytte folks helse.

You may also like

Leave a Comment