Home » OL i Tokyo: resultatene til alle franskmenn denne søndagen 1. august

OL i Tokyo: resultatene til alle franskmenn denne søndagen 1. august

Nedenfor er resultatene, sport for sport, av alle franskmenn som deltok i Tokyo-OL søndag 1. august.

FRIDRITT

Hammerkast kvinner (kvalifisering): Alexandra Tavernier kvalifiserte seg med 5. kast (73,51m)

Lengdehopp kvinner (kvalifisering): Yanis David trakk seg med det 23. hoppet (6,27m)

100 m semifinaler for menn: Jimmy Vicaut ble eliminert i semifinalen, 5. plass i serien sin på 10’11.

Kvinners trippelhopp: Rouguy Diallo tok 9. plass i den olympiske trippelfinalen med en bedre karakter på 14:38.

800m menn, semifinaler: Gabriel Tual kvalifiserte seg til finalen på 1:44,28. Pierre-Ambroise Bosse ble på sin side slått ut på 1:48.62. Finalen finner sted onsdag 4. august (14.05).

400 m hekk menn, semifinaler: Ludvy Vaillant og Wilfried Happio ble eliminert på 49.02 og 7. plass på 49.49 i serien.

BMX

Park, finale for menn: Anthony Jeanjean ble nummer 7, den australske Logan ble kronet til olympisk mester.

HØYTTALER

Kvartfinale (+91 kg): Mourad Aliev eliminerer Clarke fra England

RI

Frankrike inntar den foreløpige 3. plassen i lagrangeringen etter dressur og terreng før sprangridning.

Singler: Christopher Six på Totem de Bercy er 8., Karim Florent Laghouag på Triton Fontaine er 11. og Nicolas Touzaint på Absolut Gold er 13.

FEKTING

Tortur av herrelag: Blues Erwann Le Pechoux, Julien Mertine og Enzo Lefort olympiske mestere etter å ha slått russerne (45-28).

GOLF

Batting game (4.) runde menn: Romain Langasque ble nummer 36, med -7. Antoine Rozner ble nummer 45 med -4.

GYMNASTIKK

Ujevne søyler, finale for kvinner: Mélanie De Jesus Dos Santos tok 6. plass i finalen med en score på 14.033.

HÅNDBALL

Gruppe A, menn: Frankrike beseiret Norge 32:29.

BADE

50 m NL menn: Florent Manaudou sølvmedaljevinner 21 ″ 55. Caeleb Dressel olympisk mester 21 ″ 07.

SKYTE

25 m olympisk sprintpistol menn (kvalifisering): Clément Bessaguet og Jean Quiquampoix henholdsvis 1. og 2. i første kvalifiseringsfase. Andre kvalifiseringsfase og forrige mandag.

BORDTENNIS

Herrelag: Frankrike (Simon Gauzy, Emmanuel Lebesson, Alexandre Cassin) kvalifiserte seg til kvartfinalen etter å ha slått Hong Kong (3-0).

SLØR

Jolle kvinner – 470: Camille Lecointre, Aloïse Retornaz 3. etter 8 av 10 løp.

Blandet flerskrogsbåt – Nacra 17 med folier: Manon Audinet, Quentin Delaprierre 8. før Medal Race tirsdag 3. august.

Dobbel gummibåt for menn – 470: Kevin Peponnet, Jeremie Mion, 10. etter 8 av 10 løp.

Laser, Medal Race: Jean-Baptiste Bernaz vinner Medal Race og er 6. sammenlagt.

VOLLEY

Gruppe B, menn: Franskmennene slo Brasil (3-2), men kvalifiserte seg til kvartfinalen.