Home » OnePlus Fold og Oppo Find N3

OnePlus Fold og Oppo Find N3

by Gunnar Garfors

OnePlus Fold og Oppo Find N3 avslører spesifikasjonene og designet. Det blir det samme eller nesten det samme flaggskipet. Jeg gleder meg til en så god sammenleggbar bil kommer ut i Polen.

Ting ser ikke bra ut for OnePlus og Oppo i Europa. Dette er svært dårlige nyheter for brukerne siden flaggskipene deres ser bra ut for en forandring. I dag lærte vi mer om det OnePlus Fold og Oppo Find N3. Hva vil disse sammenleggbare vidunderne ha å tilby?

OnePlus Fold og Oppo Find N3 – delvis spesifikasjon av de sammenleggbare flaggskipene

Vi har hørt om den sammenleggbare OnePlus-smarttelefonen i lang tid. Debuten er planlagt til tredje kvartal 2023. Den gode nyheten er at den vil være tungt basert på Oppo Find N3. Vi vet ennå ikke om det bare blir en global versjon og Find N3 vil bli reservert kun for Kina igjen, men det er mange likheter.

Design Oppo Finn N3 / Foto: Digital Chat Station

Poenget er at OnePlus Fold forventes å ha samme skjermforhold som Find N og Find N2 sammenleggbare modeller. Jeg har allerede testet tre sammenleggbare Oppo-telefoner, og med god grunn tror jeg at denne produsenten er den beste for øyeblikket. Den fotografiske bakgrunnen er veldig interessant. OnePlus Fold sies å tilby de samme kameraene som Oppo Find X6.

Dette betyr igjen en betydelig kameraøy. Denne samsvarer med grafene vi så tidligere. Det samme som objektivsettet. Matrisene er Sony IMX890 (50 MP), 48 MP vidvinkel (Sony IMX581) og et 32 ​​MP periskop-teleobjektiv. Dette vil være en av de beste sammenleggbare fotosmarttelefonene.

Resten av spesifikasjonen kommer fra en lekkasje til Oppo Find N3. Den interne skjermen sies å ha en diagonal på 8 tommer. Alt drives av et stort, men ennå ikke skrivbart batteri med en kapasitet på 4805 mAh. Vi kan forvente rask lading, i hvert fall sammenlignet med Samsung. Jeg vedder på minst 67W.

For tidligere rapporter om Oppo og OnePlus sine sammenleggbare flaggskip, se materialet nedenfor. De er sammenfallende med dagens rapporter. Det kan du definitivt se frem til. Det er hyggelig å se hvordan utvidelsen av kinesiske flaggskip endelig vil tvinge Samsung til å bevege seg raskere.

kilde

You may also like

Leave a Comment