Home » Opphevelse av restriksjoner oppmuntrer til forretningsreiser

Opphevelse av restriksjoner oppmuntrer til forretningsreiser

by Gunnar Garfors
Siden lettelsen av formalitetene i Storbritannia ble annonsert, har bestillinger fra internasjonale forretningsreisende økt med 169 %, ifølge CWT

Fra Storbritannia til Vietnam har forretningsdestinasjoner endelig lettet på regelverket som hadde begrenset internasjonal mobilitet i to lange år. Og åpenbart gir denne tilbakegangen til det normale forretningsreisende et løft. Frigjort fra den regulatoriske tvangstrøyen, frigjort fra prosedyrene til karantenerut av tester PCR gang på gang tar nomadiske fagfolk opp for tapt tid. Tallene ble offentliggjort torsdag kl CWT bekrefte en ganske logisk trend, men alltid lett å tyde i disse krisetider…

de høyeste forretningsreisene siden begynnelsen av pandemien

« Vi ser den høyeste forretningsreisen siden pandemien begynte, og selv om Helse og sikkerhet Reisende må alltid forbli toppprioritet, fjerning av hindringer og usikkerhet vil være nøkkelen til å oppnå en fullstendig helbredelse sier Michelle McKinney Frymire, administrerende direktør i CWT. Hun legger til: » Dette vil bidra til å stimulere økonomisk vekst, og det er oppmuntrende å se de potensielle fordelene ved å lette disse restriksjonene i enkelte land. ».

For å støtte disse utsagnene valgte TMC tre casestudier: StorbritanniajegUavhengig og Norge. Tre markeder hvor det er sammenlignet antall utenlandsk reise før og etter løsning. Og i alle tre tilfellene er økningene faktisk svært betydelige, noen ganger med tresifrede vekstrater, som i Storbritannia. Siden avskaffelsen av PCR-tester for vaksinerte reisende med virkning fra midten av februar, annonsert i januar ukentlige bestillinger for internasjonale reiser dit økte med 115 %. Bedre: I motsatt retning, for utenlandske reisende som ønsker å reise til britisk territorium, vil økningen være nok 169 % sammenlignet med uken før kunngjøringen.

CWT
Kilde: CWT Reservations Data

Merk at til tross for sin nærhet, franske markedet er ikke den som bidro mest til disse prestasjonene. Britiske forretningsreisende har stort sett flyktet til USA, men også til Tyskland, Spania, Irland og Nederland. Denne gangen siterer CWT det amerikanske, tyske, sveitsiske, nederlandske og franske markedet som de utenlandske reisende som reiser til Storbritannia oftest siden denne avslappingen.

I Uavhengig, ifølge data fra forretningsreisebyrået, er trenden også veldig uttalt. Reservasjoner fra utenlandske fagfolk økte med 139 % etter å ha kunngjort slutten av testingen og påfølgende isolasjon i midten av februar. Internasjonale bestillinger fra indiske reisende har også økt betydelig (+64 %). Igjen er USA det viktigste markedet når det gjelder avganger eller ankomster. Ikke overraskende er Storbritannia også til stede i begge trafikkretningene. Det skal bemerkes at det franske markedet har bidratt betydelig til økningen i reservasjonene mot det indiske markedet.

CWTI form av det norske markedet, er det preget både av mer moderate vekstrater (+72 % og +67 %) og omvendt sammenlignet med de to andre casestudiene: «utgående» reservasjoner er mer avanserte enn «inngående» reservasjoner. Med unntak av det amerikanske markedet består forretningsreiser til og fra Norge av europeiske destinasjoner.

CWT
De fem markedene med størst økning i bestillinger til og fra Norge

You may also like

Leave a Comment