Home » Oppstarten Oxus.AI har samlet inn 800 000 euro i finansiering

Oppstarten Oxus.AI har samlet inn 800 000 euro i finansiering

by Thure Lindhardt

Mindaugas Bruas (til venstre) og Donatas Tamoauskas, Oxus.AI krjai. Bedriftsbilde

Oppstarten Oxus.AI, som utvikler en universell taleanalyseløsning for salgsteam, har samlet inn € 800 000 til produktutvikling og global ekspansjon. I den tidlige investeringsfasen deltok venturekapitalfondene 70V, Startup Wise Guys, Grouport og Business Angels. Selskapets finansiering på EUR 200 000 vil bli gitt gjennom den norske finansieringsmekanismens Norway Grants-program.

Mindaugas Bruas, leder for Oxus.AI og et av mannskapene, sier at det skal hentes kapital til produktutvikling og utvidelse, men er fortsatt usikker på den konkrete statusen.

Målet vårt er å hjelpe bedrifter med å fungere som en språkbarriere slik at de kan øke salget sitt på alle språk i verden. Vi tror at teknologien vår i fremtiden også kan brukes på andre områder der det kreves talegjenkjenning i sanntid. For eksempel siterer rapporten Donatas Tamoauskas, en av selskapets sjefer og teknologisjefer, når falske annonser blir oppdaget under direktesendinger eller informasjon om samtalestøtte identifiseres.

Effektiviteten til de fleste språkanalyseverktøy avhenger av språket som behandles. Disse er svært effektive når språket som behandles er utbredt og har mange ressurser egnet for undervisning i kunstig intelligens-modeller. I mellomtiden kan ikke salgsteam som jobber på mindre innflytelsesrike språk forvente de samme kvalitetsresultatene, heter det i medierapporten.

Disse teamlederne velger og lytter til individuelle manualer for å forbedre prosesser og salgsferdigheter. Hvis et selskap vurderer bare 1 av 100 anrop, bruker de ikke 99 % av dataene som kan brukes til å forbedre salg og kundeopplevelse. I følge Oxus.AI kan riktig bruk av dataene gi et betydelig bidrag til å forbedre salgsytelsen vår.

Teamledere kan bare overhøre mindre enn 1 % av kollegenes samtaler, så kommentarer om dansken kommer sent. I tillegg er en slik sammenheng mer basert på enkelttilfeller enn på systemiske måltider, som er vanskeligere å formulere uten nærmere analyse av dataene, sier Bruas.

Tale-til-tekst er mindre effektivt når språket (f.eks. litauisk) er mindre egnet for utvekslingslæring. Denne metoden er også hemmet av dårlig kvalitet.

Oxus.AI hevder å ha utviklet en innovativ løsning basert på den såkalte begrensede søkemetoden i ordboken, som utvider spekteret av språklig analyse. Denne metoden er mye mindre krevende for dataene enn å konvertere til tekst og er mye mer nøyaktig.

600 000 Eur ble investert av oppstartsselskapet Wise Guys, 70V, Grouport og flere private investorer, inkludert industri- og kunstig intelligens-eksperter Regimant Liep (Transcom), Renald Ziom (Unity) og andre.

Oxus.AI vant også € 200 000 i tilskudd fra Norway Grants, som plasserte oss på 2. plass blant de 30 beste i programmet. Den resulterende las mon ada kan brukes til å utvikle utviklingsteam og verktøyapplikasjoner for forskjellige språk og forretningsområder.

Oxus.AI 2020 Mindaugas Bruas og Donatas Tamoauskas grunnla Litauen.

Velg selskapene og emnene som interesserer deg. kilder

Motta GRATIS TEKNOLOGI ukentlig e-post:

Rayti kommenterer

You may also like

Leave a Comment