Home » Oppsummering av uken 19. mars 2023 i Stargard. Høydepunkter fra 12. mars til 18. mars 2023. Sørg for at du ikke har gått glipp av noe viktig

Oppsummering av uken 19. mars 2023 i Stargard. Høydepunkter fra 12. mars til 18. mars 2023. Sørg for at du ikke har gått glipp av noe viktig

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en ukepresse for deg. Hvis du var for opptatt forrige uke til å følge med på nyhetene fra Stargard, sjekk ut artiklene som andre lesere elsker å lese mellom 12. mars og 18. mars 2023 nå. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Nasjonal helsekasse MR-køer i Stargard. Tilsetting fra 19. mars 2023»?

Ukentlig oversikt: Stargard, 19. mars 2023. 12.03. – 18.03.2023: Topp 3 artikler

Her er en liste over de mest populære nyhetene fra den siste uken. Har du hatt eller har du hatt muligheten til å lese dem alle?

📢 NHS køer til MRT i Stargard. Datoer gyldig fra 19. mars 2023

Hva er National Health Fund-data for magnetisk resonansavbildning i Stargard? Det kan skje at køen for å kjøre tjenesten er lang. Av denne grunn er det verdt å kjenne til stedene vi kan komme raskere til Helsefondet. Sjekk listen vår (per 19. mars 2023) for en kortere varighet for MR-undersøkelser fra National Health Fund. Se om det er en måte å øke hastigheten på tjenesten i ditt område.

📢 Slik så disse kjendisene ut da de var unge! Polske stjerner for mange år siden. Se hvordan de så ut før

Se hvordan polske kjendiser pleide å se ut, inkludert skuespillere, programledere, sangere og idrettsutøvere. Kuba Wojewódzki da han var en liten gutt. Slik så Anna Mucha ut i begynnelsen av karrieren. Og hvordan så Artur Szpilka eller Mariusz Pudzianowski ut før? Vi gjennomgår hvordan polske kjendiser pleide å se ut.

Gi deg selv eller en du er glad i en gave

reklamemateriell for partnere

Ukepresse 19.03.2023: 12.03-18.03.2023 Stargard: Andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi andre artikler som fanget oppmerksomheten til leserne i Stargard forrige uke. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Slik så landlige hytter og hus ut i Folkerepublikken Polen. I dag er det nesten ingen slike bygninger. Se hvordan den polske landsbygda så ut før

Ser man på bildene av hytter og hus fra tiden til Folkerepublikken Polen, er det vanskelig å tro at slike utsikter kunne finnes i polske landsbyer for bare noen få dusin år siden. I dag er slike bygninger, noen fra førkrigstiden, nesten utelukkende bevart i friluftsmuseer. Husker du hytter med stråtak? Vi inviterer deg til en reise inn i fortiden.

📢 TSO Parlino med ny kampbil? Flere hundre tusen zloty kan mangle

Til tross for økonomisk støtte fra innenriks- og administrasjonsdepartementet og WFOŚiGW og kommunen, kan det frivillige brannvesenet i Parlin i Stara Dąbrowa kommune mangle til og med flere hundre tusen zloty for kjøp av en ny rednings- og brannbil. Som presidenten for OSP Parlino Patrycjusz Gajewski informerte oss, kan prisen på en slik bil sammenlignet med i fjor øke med opptil PLN 200.000. Derfor er innsamling og generøsitet av sponsorer nødvendig.

📢 Nytt gjerde og nye kenneler på krisesenteret for hjemløse dyr i Kiczarow

Krisesenteret for hjemløse dyr i Kiczarow er i endring. Og til det bedre. Først i år ble gjerdet skiftet ut og nye kenneler ble bygget. Alt dette er gjort for at de firbente beboerne på anlegget, samt deres ansatte og frivillige skal ha mer komfortable forhold.

📢 Polsk mesterskap i Landsforeningen LZS i langrenn – Stargard 2023

De polske mesterskapene til Landsforeningen LZS i terrengløp fant sted i Stargard. Spillere i følgende kategorier konkurrerte om titlene som foreningsmestre: Junior/Ung, Junior/Junior, Junior/Junior og Ungdomsspillere – Kvinner og Herrer. Nesten 300 spillere fra 42 klubber i 10 provinser deltok.

📢 XV møte med utdanning i Stargard. Tilbudet til ungdomsskolene i Stargard-distriktet

Poviat lærerutdanningssenter i Stargard, i samråd med direktørene for videregående skoler og direktøren for yrkesopplæringssenteret i Stargard, arrangerer det 15. møte med utdanning, som vil bli holdt i idrettshallen til bygge- og tekniske skolekomplekset yrkesopplæringssenteret i Stargard på ul. First Brigade 35 fra 9.00 til 13.00.

📢 Mate elever fra skolelag #5 under LZS-mesterskapet i Stargard

De polske mesterskapene til Landsforeningen LZS i terrengløp fant sted i Stargard. Arrangøren av mesterskapet var den nasjonale foreningen LZS, den direkte arrangøren av WMLKS Pomorze Stargard.

📢 Topp 10 attraksjoner i Polen for april. Påske- og vårreiseideer. Hvor kan du møte storker og beundre krokus?

April er en flott tid å reise til Polen. Været kan være skiftende, men det mangler ikke på sightseeing- og opplevelsesmuligheter. Det er flere steder i Polen som feirer påsken på en unik måte og som er verdt å besøke under Holy Week og selve høytidene. I tillegg er april tiden da storkene kommer tilbake og krokusene blomstrer, samt starten på sesongen ved mange av de mest populære attraksjonene elsket av hele familien. Nedenfor er forslag til de 10 beste turistattraksjonene i Polen for april. Dette er en klar liste med ideer for en unik påskefeiring og vårhelg.

📢 Olympiade for kunnskaps- og ferdighetsbygging i ZSBT Stargard

Den 36. distriktsnivå byggekunnskaps- og ferdighetsolympiaden ble arrangert på Bygge- og tekniske skolekomplekset i Stargard, der 25 elever fra 6 byggeskoler deltok.

📢 Kaziuki Vilnius på Stargard Cultural Center

Kaziuki Wileński i Stargard ble organisert av den polske foreningen for pensjonister, funksjonshemmede og pensjonister, en regional avdeling i Stargard, i samarbeid med Railway Workers» Culture House i Stargard og Stargard Cultural Center. Vi inviterer til bildegalleriet av den andre dagen av årets Kaziuki, som fant sted søndag 12. mars på SCK.

📢 Vilnius Railway Tales i Railway House of Culture

Dominika Leszczyńska, forfatter av den historiske rapporten med tittelen «Kolejarze z Wileńszczyzny» møtte innbyggerne i Stargard. I boken hennes beskrev forfatteren skjebnen til flere jernbanearbeidere og familier i grenselandet på begynnelsen av 1800- og 1900-tallet, den siste direktøren. av Vilnius Railways, ingeniør Wacław Głazek og slektninger til jernbaneurmaker Piotr Montrymowicz-Żakowicz.

📢Stargard Kaziuki. En messe og en Vilnius-festival i Railwaymen’s House of Culture

Vilnius-festivalen i jernbanemannens kulturhus i Stargard varte i flere timer. Den tradisjonelle kaziukien ble invitert av den polske pensjonist- og funksjonshemmedeforeningen, avdelingen i Stargard. Under Kaziuki kunne man kjøpe julepynt, kaker og pepperkaker, samt likører, pølser, malerier og håndverk fra Stargarde-skapere og kunstnere.

📢 Zalewajka fra Rogów på listen over tradisjonelle produkter

Listen over tradisjonelle produkter vedlikeholdt av departementet for landbruk og bygdeutvikling har blitt utvidet til å omfatte et annet produkt fra Vest-Pommerns voivodskap – Zalewajka fra Rogów i Stargard-distriktet. Dette er det 57. produktet fra vår provins inkludert i listen over tradisjonelle produkter.

📢 27 av de vakreste stedene i Kraków. Hele verden vil misunne oss disse miraklene. En guide til unike severdigheter fra UNESCO-listen

Kraków er en av de mest besøkte polske byene av turister. Det tiltrekker seg både lokale og utenlandske gjester. Internasjonale UNESCO-eksperter satte pris på Kraków og dets unike monumenter allerede i 1978 og inkluderte tre nøkkelområder i byen på verdensarvlisten. Vi inviterer deg til en virtuell omvisning i de 27 viktigste monumentene og attraksjonene i Kraków fra UNESCO-listen. Dette er virkelig unike stykker og underverker som hele verden misunner oss for. Hver polsk turist bør besøke den minst én gang.

📢 I regi av Voice. «Stargard i går og i dag»-konkurranse

«Stargard i går og i dag»-konkurransen går av stabelen for 25. gang. I 7 år ble det arrangert for ungdomsskoleelever, de neste 18 utgavene for grunnskoleelever. Redaksjonen til Głos Szczeciński overtok mediebeskyttelsen av konkurransen.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment