Home » opptøyer i Norge. Fansen angrep Pika Nons 12 år gamle barn

opptøyer i Norge. Fansen angrep Pika Nons 12 år gamle barn

by Gabriel Scott

Bodo/Glimt ble eliminert fra League of European Conferences, og tapte mot AS Roma (2:5) i kvartfinalen. Laget må kjempe på hjemmebane, hvor det ikke mangler på utskeielser utenom skolen. En av dem skjedde under mandagens sammenstøt med Valerenga Fotball, som ble ivrig fortalt ikke bare av politibetjentene, men også av fans som har blitt anklaget for å ha angrepet barn.

se videoen
I teorien er Saudi-Arabia Polens letteste rival. Men det blir ikke lett i det hele tatt

Fans som angriper 13 år gamle barn? «Støtte var nødvendig»

Vegard Kristiansen fortalte til Norsk Rikskringkasting om meldingen politiet mottok før kampen. Da offiserer ankom det angitte stedet, så de et titalls Valerengi-fans som jaget en Bodo/Glimt-sympatisør. Patruljen rykket ut med hundene og noen flere politifolk. Situasjonen ble brakt under kontroll. Som et resultat av intervensjonen viste det seg at fans angrep barn, tok bort spillsuvenirene deres og brente flagg. Det må ha vært forferdelig for både voksne og tenåringer – la politimannen til.

For mer sportsinnhold, gå til hovedsiden til Gazeta.pl

Politiet bestemte seg for å etterforske saken og da de fant fans fra Oslo, fant de ut at Valerengi-fansen reagerte nervøst fordi de kjørte inn i en gruppe mennesker som støttet den lokale Bodo/Glimt i nærheten. – De ble mer eller mindre angrepet av Valerengis supportere. støtte var nødvendig. Før de neste patruljene kom, ble det brukt pepperspray, sier Kristiansen.

Norske journalister klarte å nå Sebastian, en fan av en gruppe på 30-40 personer som kolliderte med politibetjentene. Han ble avhørt om angrepet på 12 og 13 år gamle barn omtalt av politiet. Sebastian benektet denne informasjonen. – Det er urimelig. Gutta vi tok skjerfet fra var minst 20 år. De var overgrodde. Vi har ikke møtt noen i så ung alder – sa han.

Før det beskrev Sebastian situasjonen nærmere: – Vi ble oppsøkt av to personer som ønsket å skape bråk. Ingen reagerte, men de stoppet ikke. Plutselig prøvde en av dem å rive noens skjerf fra oss, sa han. Skjerfet kunne ikke hentes, og ifølge Sebastians rapport fortsatte Valerenga-fansen sin marsj til stadion.

Lech Poznań er ikke nok. Klubbreserver før historisk mulighet

Som svar på fanens ord avslørte Kristiansen at politiet hadde detaljene om en 12-åring som ble angrepet av en gruppe fra Oslo. Det er også igangsatt etterforskning i denne saken.

Politiet fant opp en historie om et angrep på barn? En fan presenterer sin posisjon

Valerengi-fanen viste også til situasjonen med peppersprayen som politiet brukte mot dem. – En politibil stopper og en politimann hopper ut som en cowboy. Han sier vi må roe oss helt ned. Likevel setter han håndjern på en av oss. Jeg var rolig så jeg spurte: «Hva skjer?» Ingen sa noe. Så stopper politiet en annen og situasjonen blir verre. Alle har blitt mer aggressive. Det var urettferdig – sa Sebastian.

I Portugal skriver de om Sousas avgjørelse.  En journalist forsvarer hamSousa sendte hundretusenvis av zloty til Polen. eurostraff. Mer enn noen forventet

Han ble også arrestert av politifolk. Da brukte de andre betjentene pepperspray. Etter hans mening gjorde de det fordi de mistet kontrollen over situasjonen på grunn av deres tidligere handlinger. Fansen forsikret også at marsjen til Bodo/Glimt Stadium hadde vært ekstremt jevn frem til da.

Kristiansen kommenterte fansens ord. – De kan si hva de vil, men politiet vil ikke bruke makt uten tvang. Moro er vårt utgangspunkt for alle arrangementer. Aggresjonen ble sterkere og situasjonen ble skapt utelukkende av VIF-fansen, fikk journalister høre.

You may also like

Leave a Comment