Home » Orlen reduserer gassprisen for bedrifter med 55 prosent.

Orlen reduserer gassprisen for bedrifter med 55 prosent.

by Gunnar Garfors


ISB Nyheter

PGNiG Obrót Detaliczny – et selskap i Orlen Group – reduserer som annonsert fra 15. mars i år. Gasspris for kunder som bruker «Gas for Business»-prislisten til PLN 353/MWh. Det er mer enn 55 prosent. mindre enn grunnlinjen.


Orlen reduserer gassprisen for bedrifter med 55 prosent.

For å kreve rabatten trenger ikke kunden å gjøre noe, den påføres automatisk på kontoutskriften.

Prisen på PLN 353/MWh for kunder som betaler i henhold til prisliste nr. 9 «Gaz dla biznes», som har vært i kraft siden 15. mars 2020, ble introdusert med den tidligere brukte automatiske reduksjonsmekanismen og vil opprettholdes til 31. mars 2023 Den automatiske reduksjonen krevde ingen handling fra mottakernes side, mens de andre vilkårene i kontrakten forble uendret, sa selskapet.

PKN Orlen Group driver raffinerier i Polen, Tsjekkia og Litauen, driver detaljhandel i Sentral-Europa, gruvedrift i Polen, Norge, Canada og Pakistan, og kraftproduksjon, inkludert fornybare energikilder, og distribusjon av naturgass. Som en del av å bygge et multienergikonsern har selskapet fullført oppkjøpene av Energa, Grupa Lotos og PGNiG. Konsolidert omsetning nådde PLN 278,51 milliarder i 2022. Selskapet har vært notert på Warszawa-børsen siden 1999.

StockWatch.pl

StockWatch.pl støtter detaljinvestorer ved å tilby blant annet:

– Analyse av finansielle rapporter og prospekter for selskaper utarbeidet av profesjonelle uavhengige finanseksperter,

– et moderert brukerforum fritt for uhøflighet og trakassering,

– gjeldende og ansatte-verifiserte økonomiske data for selskaper,

– grunnleggende og tekniske analyseverktøy.

>> Sjekk hva du kan bruke gratis og hva vi tilbyr i Premium Zone

OM LIGNENDE EMNE
(via PKNorlen)

 • WIG20 setter årets lavmål i spillet fra Orlen, KGHM og Sfinks

  Etter en oppadgående åpning til onsdagens økt, falt WIG20-indeksen og gikk «under linjen» etter fallende indekser fra Frankfurt og Paris børser. Det blir trukket ned av billigere KGHM og PKN Orlen. Sfinks skiller seg positivt ut fra det bredere markedet.

 • PKN Orlen kan endre navn før utgangen av 2023

  PKN Orlen vurderer å endre gruppens offisielle navn ettersom ordlyden Polski Koncern Naftowy ikke lenger gjenspeiler dagens virkelighet, sa ISBnews-sjef Daniel Obajtek. Etter hans mening kan navneendringen skje i år.

 • 10 selskaper å se i mars, ifølge mBanks meglerhus

  I den månedlige markedsrapporten delte analytikerne ved mBank Brokerage House sine prognoser for de kommende ukene og presenterte en håndfull investeringsideer i enkeltsektorer.

 • Orlen presenterte marginene som ble oppnådd i februar

  Płock Concern la ut makrodata for februar. Sist måned var Orlens modellraffineringsmargin 14,8 USD/b sammenlignet med 21,9 USD/b en måned tidligere og 2,7 USD/b i februar 2022. Modellens petrokjemiske margin var 980 EUR/t.

 • 10 selskaper for mars ifølge BM BNP Paribas

  I mars var det en liten korreksjon i BM BNP Paribas BPs aksjeportefølje. Analytikere stengte sin posisjon på Ciech og satset på verdiene til fjorårets Warszawa-børsstjerne.

You may also like

Leave a Comment