Home » Orlen vil øke gassproduksjonen. «Alle beløp kan selges»

Orlen vil øke gassproduksjonen. «Alle beløp kan selges»

by Gunnar Garfors

Vi ønsker å gjenoppbygge gruvene og bryte gjennom minst 4 milliarder kubikkmeter. gruvedrift i vårt land, som absolutt ikke blir lett, og sammen med Norge og andre mål – 12 milliarder kubikkmeter. årlig, sa Robert Perkowski, styremedlem i PKN Orlen med ansvar for gruvedrift;

Orlen vil øke gassproduksjonen

«Vi kan selge hvilken som helst mengde gass vi produserer,» sa Perkowski.

Resten av artikkelen under videoen

Se også: Prof. Antoni Dudek om Tusk og Kaczyński. «Det er en giftig symbiose»

Han viste til at PKN Orlen Group for tiden utvinner 3,6 milliarder kubikkmeter metan og omdanner det til høyverdig metan. gass ​​per år, falt produksjonen noe.

I slutten av april kunngjorde visepresident Perkowski at «2022 var et rekordår når det gjelder gassproduksjon.»

– På norsk sokkel har vi produsert over 3 milliarder kubikkmeter, nesten 4 milliarder kubikkmeter. i landet. Over 7 milliarder kubikkmeter. Gassproduksjon i fjor – noe slikt har aldri skjedd før. «Vi doblet produksjonen fra 2021, og i 2021 doblet vi produksjonen fra 2020,» la han til.

Bensinprisene for bedrifter vil falle

PGNiG Retail, en del av Orlen Group, vil senke gassprisen for kunder som faktureres i henhold til Gaz dla Biznesu prisliste. Prisen vil være 8,29 PLN/MWh lavere enn i mai og 60,16 PLN/MWh lavere enn i april.

– I juni vil vi bryte enda en prisbarriere og tilby naturgass til en pris under PLN 300 per MWh til bedriftskunder som bruker prislisten – sa Daniel Obajtek, president i PKN Orlen.

Vurder kvaliteten på varen vår:

Tilbakemeldingen din hjelper oss med å lage bedre innhold.

Kilde:

MOS

You may also like

Leave a Comment